به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری مهر، برعکس، هر چه دوره باروری زنان طولانیتر باشد، خطر کاهش توده عضلانی که با قدرت گرفتن چیزی در دست اندازهگیری میشود، کمتر میشود. دکتر «استفانی فاوبیون»، مدیر پزشکی انجمن یائسگی میگوید: «این مطالعه نشان داد که دوره باروری طولانیتر و سن دیرتر در یائسگی با خطر کمتر کاهش قدرت دست در زنان یائسه مرتبط است.»
او در بیانیه خبری افزود: «این یافته ممکن است به اثرات مفید استروژن بر عضلات اسکلتی مربوط باشد.» به گفته محققان، پیش بینی میشود تا سال ۲۰۴۵ بیش از ۷۰ درصد از افراد بالای ۶۵ سال تحت تأثیر سارکوپنی قرار گیرند؛ سارکوپنی، کاهش توده عضلانی و عملکرد است که به عنوان بخشی از روند پیری رخ میدهد.
طول عمر باروری یک زن – زمان بین شروع و پایان دورههای عادت ماهیانه او- بر روند پیری او تأثیر میگذارد. مطالعه جدید بیش از ۲۳۰۰ زن کرهای یائسه را بین سنین ۴۵ تا ۷۵ سال مورد ارزیابی قرار داد و قدرت دست آنها را آزمایش کرد که یکی از رایجترین راهها برای بررسی از دست دادن عضلات است. محققان دریافتند که سن یائسگی با کاهش قدرت در دست گرفتن اشیا مرتبط است، اما نه با سن شروع قاعدگی. محققان خاطرنشان کردند که این نتایج میتواند برای زنان سایر نژادها متفاوت باشد، زیرا زنان آسیایی معمولاً کمتر سارکوپنی را تجربه میکنند.
انتهای پیام