• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

معادل ۶ دوره مدیریت شهری در این دوره واگن وارد تهران می‌شود

  • کد خبر : 22501
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۸
معادل ۶ دوره مدیریت شهری در این دوره واگن وارد تهران می‌شود
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در این دوره مدیریت شهری معادل ۶ دوره گذشته واگن وارد تهران می‌شود، جزییات جدیدی از سفر اخیر شهردار تهران به چین را تشریح کرد.

به گزارش تسریر به نقل از خبرگزاری تسنیم، محسن هرمزی؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در این دوره مدیریت شهری معادل ۶ دوره گذشته واگن وارد تهران می‌شود، جزییات جدیدی از سفر اخیر شهردار تهران به چین را تشریح کرد.

وی با اعلام اینکه طبق قرارداد، اولین رام قطار بعد از ۲۳ ماه باید به ایران تحویل داده می‌شد اما با مذاکرات و پیگیری‌هایی که انجام دادیم، توافق شد که اولین قطار را ۱۲ ماه بعد به ما تحویل بدهند، افزود: از سهم ۲ هزار واگن تعیین تکلیف شده از سوی دولت، هزار و ۵۰ واگن سهم تهران است که قرارداد ۶۳۰ دستگاه را با ۲۵ درصد افزایش به ۷۹۱ دستگاه رساندیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه برای ۶۳۰ دستگاه، ال سی باز کرده‌ایم و برای ۱۶۱ دستگاه باقی‌مانده، خط اعتباری داریم اما ال‌سی جداگانه باید باز کنیم و انتظار داریم دولت در این زمینه نیز همچون گذشته کمک کند تا بتوانیم همه ۷۹۱ دستگاه واگن را در زمان مقرر تحویل بگیریم، اظهار کرد: علاوه بر واگن‌هایی که از چین تحویل می‌گیریم، پیگیر واگن ملی هم هستیم و قرار است ۱۱۳ دستگاه واگن ملی تولید کنیم.

هرمزی با بیان اینکه واگن ملی را به مرحله نهایی رسانده‌ و تست‌های آخر آن را نیز انجام داده‌ایم و یک شرکت اروپایی که در تست واگن در دنیا شهرت دارد، تست نهایی را انجام داده و تأییدیه لازم را صادر نموده است، تصریح کرد: با احتساب ۱۱۳ دستگاه واگن ملی و ۷۹۱ دستگاه واگن که با چین قرارداد بسته‌ایم، مجموعاً ۹۰۴ دستگاه واگن را تعیین تکلیف کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه برای ۲۵۹ دستگاه واگن باقی‌مانده از سهم هزار و ۵۰ دستگاه واگن نیز با دو شرکت چینی تفاهم‌نامه امضا کردیم و امیدواریم دولت برای انعقاد قرارداد این ۲۵۹ واگن نیز حمایت کند، اظهار کرد: اگر این قرارداد هم نهایی شود، مجموع واگن‌ها به هزار و ۱۶۳ دستگاه خواهد رسید و این در حالی است که از ابتدای خدمت‌رسانی مترو در اسفند ۱۳۷۷ تا کنون، هزار و ۱۶۹ دستگاه واگن داشته‌ایم و صرفاً در دوره ششم مدیریت شهری تقریباً معادل این تعداد یعنی هزار و ۱۶۳ دستگاه واگن اضافه می‌کنیم.

هرمزی با بیان اینکه به عبارتی در این مدت کوتاه به اندازه ۲۵ سال گذشته واگن تأمین کرده‌ایم که با ورود این واگن‌ها، میانگین سرفاصله حرکت قطارها در همه خطوط مترو به ۳ دقیقه می‌رسد و معطلی طولانی مسافران در ایستگاه‌های مترو پایان می‌یابد‌، تصریح کرد: یکی دیگر از دست‌آوردهای سفر چین، انعقاد قرارداد برای توسعه کارخانه واگن‌سازی تهران است.

معاون شهردار تهران با اعلام اینکه در حال حاضر، یک زمین ۵ هکتاری در این کارخانه داریم که با طرف چینی توافق کردیم که آنها تجهیزات لازم را بیاورند تا بخشی از ۶۳۰ دستگاه واگن‌ موضوع قرارداد با چین را در تهران بسازیم و به عبارتی، واگن‌های پیشرفته شرق آسیا را در جنوب تهران تولید کنیم، خاطرنشان کرد: علاوه بر این، قراردادی نیز برای انتقال آخرین تکنولوژی بوژی قطار مترو امضا کردیم که مقرر شد این فناوری را با هزینه پایین در اختیار ما قرار دهند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=22501
  • نویسنده : دکتر محمد مقدم فر
  • منبع : https://www.tasnimnews.com/fa/news

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.