• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

نگرانی فوری‌ ایران درباره سیاست ابهام هسته‌ای رژیم اسرائیل و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی

  • کد خبر : 22363
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲
نگرانی فوری‌ ایران درباره سیاست ابهام هسته‌ای رژیم اسرائیل و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی
امیرسعید ایروانی در چهارمین نشست از کنفرانس "خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای و دیگر سلاح‌های کشتار جمعی"، ادامه داد: در سطح منطقه‌ای، زرادخانه تسلیحاتی که در اختیار رژیم اسرائیل است، نگرانی‌های واقعی و گسترده‌ای را در مورد اشاعه ایجاد کرده است.

به گزارش تسریر به نقل از خبرگزاری ایسنا ، نماینده ایران در سازمان ملل گفت: چشم‌انداز جهانی کنونی بر ضرورت ایجاد خاورمیانه عاری از همه سلاح‌های کشتار جمعی تاکید دارد. وجود چنین تسلیحاتی در سطح منطقه‌ای یا جهانی، تهدیدی برای بشریت به شمار می‌رود و اغلب به عنوان ابزاری برای باج‌گیری عمل می‌کند. در سطح بین‌المللی، نیاز مبرمی به پرداختن به خطرات مربوط به اشتراک و اشاعه احتمالی سلاح‌های هسته‌ای توسط ایالات متحده آمریکا و ناتو وجود دارد.

ایروانی گفت: محرمانه بودن توانایی‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل تهدیدی قابل‌توجه برای ثبات منطقه است و خواستار اقدام فوری برای رسیدگی به این موضوع هستیم. در این دوران حساس، ضرورت ایجاد چنین منطقه‌ای در خاورمیانه هرگز به این فوریت نبوده است. اکنون، بیش از هر زمان دیگری، ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی به‌عنوان گامی اساسی به سوی آینده‌ای امن‌تر و مطمئن‌تر است.

نماینده ایران در سازمان ملل اظهار کرد: ما از “بیانیه مشترک کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در مورد تهدید استفاده از سلاح‌های هسته‌ای توسط رژیم اسرائیل” که با حمایت کامل و ارزشمند کشورهای عضو OIC در ۶ نوامبر ۲۰۲۳ به تصویب رسید، استقبال می‌کنیم. ما پیشنهاد می‌کنیم بیانیه دیگری توسط این کنفرانس در محکومیت تهدید هسته‌ای ناشی از رژیم اسرائیل صادر شود. هدف این اعلامیه محکومیت استفاده یا تهدید سلاح‌های هسته‌ای و تاکید بر ضرورت شفافیت، رفتار مسئولانه و تعهد به قطعنامه‌های صلح‌آمیز در منطقه است.

ایروانی تصریح کرد: ضروری است که جامعه بین‌المللی این تهدیدات رژیم اسرائیل را به عنوان یک زنگ بیدارباش آشکار بپذیرد. اقدامات رژیم اسرائیل از جمله مصادیق تروریسم و خرابکاری علیه برنامه‌های هسته‌ای غیرنظامی و دانشمندان در منطقه، مداخله فوری نهادهای بین‌المللی مانند شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را می‌طلبد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، امتناع بی‌دلیل رژیم اسرائیل از شرکت در این کنفرانس حیاتی، که با حمایت تزلزل‌ناپذیر ایالات متحده آمریکا تقویت شده است، غیرقابل دفاع است. چنین بی‌میلی و حمایت‌های خارجی مانع از بحث‌های حیاتی برای امنیت جهانی می‌شود. توقف این مانع و تشویق مشارکت معنادار به نفع ثبات بین‌المللی ضروری است. علاوه‌بر این، هر کشور دیگری که فعالیت‌های تسلیحاتی رژیم اسرائیل را امکان‌پذیر می‌کند، قوانین بین‌المللی را نقض و به تکثیر این سلاح‌های خطرناک کمک می‌کند.

نماینده ایران در سازمان ملل گفت: در آستانه پنجمین سال برگزاری کنفرانس، با در نظر گرفتن بحث‌های موضوعی خاص، تعیین مناطقی که نیاز به توجه بیشتری دارند، بسیار مهم است. در اینجا پیشنهادهای من برای هدایت یک گفتمان متمرکز و پربار، آورده شده است:

۱- وظیفه مناطق عاری از سلاح هسته‌ای اطمینان از عدم وجود سلاح در آن منطقه است، بنابراین ما بر ضرورت خلع سلاح واقعی قبل از ایجاد مناطق عاری از سلاح هسته‌ای تاکید می‌کنیم. با اذعان به عدم وجود مکانیسم مورد توافق در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای نظارت بر انهدام سلاح‌های هسته‌ای، از بحث‌های بیشتر در مورد استفاده از مکانیسم‌های موجود همزمان با شناسایی نقاط ضعف حمایت می‌کنیم. پرداختن به این موضوع در ایجاد مناطق عاری از سلاح های هسته‌ای به‌ویژه در منطقه‌ای مانند خاورمیانه با وجود واقعی سلاح‌های کشتار جمعی در منطقه بسیار مهم است. در پیشبرد این هدف، سایر جنبه‌ها و گزینه‌های حیاتی برای راستی‌آزمایی می‌تواند مورد بحث قرار گیرد. در این راستا، پس از بحث‌های موضوعی، این موضوع باید برای حل‌وفصل جامع به کمیته کاری ارجاع داده شود که کارشناسان فنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و کشورهای عضو پیگیری و شکاف‌های موجود را به‌طور موثر برطرف کنند.

۲- استفاده از فناوری‌های هسته‌ای، بیولوژیکی و شیمیایی برای مقاصد صلح‌آمیز، با توجه به تجربیات گذشته مبنی‌بر عدم انطباق کافی توسط کشورهای در حال توسعه، حیاتی است. تفاوت بین تعهدات کشورهای در حال توسعه و توسعه‌یافته در مورد دسترسی صلح‌آمیز به فناوری، مستلزم مفاد دقیق در معاهده منطقه‌ای است. با پیش‌بینی تسهیل دسترسی صلح‌آمیز به فناوری، این معاهده باید نه تنها به رسمیت شناختن این حق، بلکه مکانیسم‌های اجرایی مشخص برای دفاع از حقوق اعضا در برابر هرگونه مانع را تضمین کند. جلوگیری از اقدامات قهری یک‌جانبه در راستای فناوری صلح‌آمیز و همکاری بین‌المللی ضروری است.

۳- با اذعان به اهمیت مشارکت ذی‌نفعان داخلی در تسهیل هدف نهایی کنفرانس، پیشنهاد می‌شود نشست‌های منطقه‌ای برای مشارکت همه ذی‌نفعان داخلی از بخش‌های مختلف نظامی و غیرنظامی عالی برگزار شود.


۴- استفاده از تجارب ارزشمند سایر معاهدات منطقه‌ای بر لزوم تعامل مستمر و مستمر با آن سازمان‌ها و معاهدات در طول تدوین و اجرای معاهده تاکید می‌کند، بنابراین ادغام این روابط در برنامه کاری فرآیند، واقعاً توصیه می‌شود.

نماینده ایران در سازمان ملل در پایان بدون اسم بردن از کشوری خاص – و به‌منظور رد اظهارات هیات‌هایی مثل یمن – تاکید کرد که ایران همچنان در پایبندی به تعهدات بین‌المللی خود مصمم باقی می‌ماند و در عین حال مجدانه از منافع ملی خود مطابق با قوانین بین‌المللی محافظت می‌کند.

 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=22363
  • نویسنده : دکتر محمد مقدم فر
  • منبع : https://www.khabaronline.ir/news

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.