• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

نجما؛ طرحی برای توسعه فیبر نوری مخابراتی

  • کد خبر : 22148
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
نجما؛ طرحی برای توسعه فیبر نوری مخابراتی
به گزارش تسریر ، "نجما" یا نهضت جهادی توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران، برای اولین بار در استان قزوین کلید خورد و سپسدر استان سیستان و بلوچستان برای توسعه آغاز شد.

هدف از اجرای طرح “نجما” ایجاد ۲.۵ میلیون پورت پرسرعت بر بستر فیبرنوری و جهش به سمت تغییر تکنولوژی از سیم مسی به فیبرنوری است.

این طرح به صورت کاملا خودجوش توسط شرکت مخابرات ایران بدون هیچگونه تامین مالی از سمت دولت و وزارت ارتباطات آغاز شد. این طرح در ۲۴۷ شهر کشور در حال انجام است و از ظرفیت نهایی ۲.۵ میلیون پورت، طبق برنامه ریزی انجام شده تعداد یک میلیون پورت FTTH و ۱۱۰.۰۰۰ پورت VDSL در برنامه سال اول قرار گرفته و ظرفیت باقیمانده در سال دوم ایجاد خواهد شد.

اهداف نجما

شرکت مخابرات ایران هدف از اجرای این طرح را چنین تعریف کرده است. استفاده حداکثری از همه توان و امکانات در سطح استان در قالب یک نهضت جهادی برای:

  • توسعه فناوری با اولویت برای طراحی دارای توجیه اقتصادی و بیشترین جریان درآمدی در سال جاری
  • بهینه سازی لایه های مختلف شبکه در راستای ارتقای کیفیت خدمات و پشتیبانی مناسب افزایش سرعت و پهنای باند و رضایتمندی مشتریان
  • تکمیل پوشش شرکت های صنعتی و اماکن تجاری با توجیه اقتصادی مناسب در راستای حمایت از شعار سال ۱۴۰۱

هدف از اجرای این طرح ایجاد ۲.۵ میلیون پورت پرسرعت بر بستر فیبر نوری و جهش به سمت تغییر تکنولوژی از سیم مسی به فیبرنوری بوده است. همچنین با اجرای این طرح دارایی های راکد و غیرمولد استانها مولد سازی می‌شود.

الزامات طرح از نگاه مخابرات

مخابرات این الزامات را برای طرح تعریف کرده است:

  • توانمندی مدیریت منطقه مخابراتی در انجام هماهنگی با استاندار و مدیران   استانی به منظور هم افزایی و جذب همکاری گسترده در کوتاهترین زمان و آماده سازی تفاهم نامه با استاندار محترم با در نظر گرفتن چارچوب پیوست.
  • امکانات ارائه پیشنهاد مناسب برای تامین منابع مورد نیاز طرح از طریق مولد سازی دارایی ها ( از قبیل املاک، کابل TOT   و….)
  • تنظیم سند طرح کسب و کار نجمای استانی (شامل بخش های تجاری فنی بازاریابی و اقتصادی لازم است این سند در گام اول به صورت کلی تهیه شود و با اخذ نظرات و تاییدات ستادی به صورت مستمر در نسخه بعدی تدقیق و تکمیل شود.)

اجرای طرح

  1.  از آنجا که مناطق مخابراتی برابر برنامه و بودجه ابلاغی سال‌جاری کار توسعه فیبر نوری را آغاز کرده‌اند به منظور تلاش برای ایجاد یک نهضت جهادی لازم است همه توان استان به کار گرفته شود به این منظور ضروری است رایزنی‌های اولیه انجام و آیین شروع عملیات اجرایی طرح در یک برنامه رسمی با حضور استاندار و مدیران  استانی، رسانه‌ای و تفاهم نامه مذکور منعقد گردد.
  2. سند طرح کسب و کار نجما استانی با هماهنگی معاونت های شبکه تجاری و راهبرد آماده گردد.
  3. در تمام مراحل از تعریف پروژه های فوق الذکر شامل برنامه ریزی، تخصیص منابع، اجرا و تحلیل آن با معاونت راهبردی به عنوان متولی کنترل پروژه های ویژه شرکت مخابرات ایران هماهنگی لازم انجام شود.
  4. ضروریست مناطق در صورت وجود پروژه های آماده افتتاح به گونه ای برنامه ریزی نمایند که در زمان انعقاد تفاهم‌نامه پروژه‌های مرکز مذکور نیز افتتاح گردند.

ظرفیت ایجاد شده تا کنون در سطح کشور ۱.۳۴۴.۵۸۲ پورت (Home-Passed) می باشد. در این طرح تا تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۲ تعداد ۵۵.۱۷۰ سرویس FTTH و ۲۹.۱۱۳ سرویس VDSL دایر شده (جمعا تعداد ۸۴.۲۸۳ سرویس) و تعداد کل مشتریان سرویس تانومای شرکت ۲۷۶.۸۴۱ و سرویس VDSL، ۱۵۵.۲۷۹ است.

میزان کل سرمایه گذاری شرکت در این طرح ۵۰۰۰ میلیارد تومان می باشد که بخشی از آن از محل فروش املاک مازاد و کابلهای تت تامین می شود.

تاکنون تجهیزات اکتیو مورد نیاز طرح ، ۱۹۹.۱۶۸ پورت FTTH ، ۹۱.۲۰۰ پورت VDSL، ۱۵۰.۲۷۲ پورت POTS به ارزش ۳،۷۵۴،۲۷۵ میلیون ریال برای مناطق مخابراتی کشور ارسال شده است.در بخش تجهیزات پسیو نیز تاکنون ۲۴۰۷ کیلومتر فیبر نوری به ارزش دو هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح در اختیار مناطق مخابراتی قرار گرفته است.

در همین زمینه «داود زارعیان»، معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران بااجرای طرح نجما سهم موثری در ارتقای زیرساخت فنی برای ارائه اینترنت پرسرعت در کشور دارد گفت : شرکت مخابرات این طرح را با هدف استفاده حداکثری از همه توان و امکانات مخابراتی کشور در قالب یک نهضت جهادی برای سرعت درتوسعه فیبر نوری جهت افزایش سرعت و پهنای باند و رضایتمندی مشتریان دراولویت برنامه های خود قرار داده است.

زارعیان ضمن بیان این مطلب گفت : مشارکت‌ شرکت مخابرات (که ۹۹ درصد از شبکه زیرساخت ثابت کشور را دارد )در پروژه‌ی فیبرنوری، به عنوان پروژه‌ی اصلی و محوری در کشور، از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و از سال ۱۴۰۱ به صورت جهادی در سراسر کشوردر حال  پیاده سازی است .

وی با تاکید بر اینکه برای سرعت بیشتر اختیارات اجرای این طرح از ستاد به طور همزمان به مناطق مخابراتی سراسر کشور ابلاغ شد اظهار داشت :  این شرکت با تقویت زیرساخت های شبکه انتقال و فیبرنوری امکان واگذاری سرویس و خدمات به اپراتورهای سیار و ثابت را دارد  .

زارعیان افزود : شرکت مخابرات به عنوان یک شرکت ارایه دهنده خدمات مخابراتی می بایست به حوزه ارایه سرویس های جدید قدم بگذارد. در این صورت مخابرات تنها شرکتی ست که قادر خواهد بود در هر زمان و مکانی، خدمات ارتباطی لازم را فراهم کند.

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران افزود : با توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران می تواند در حوزه هایی مثل IOT، سرویس های نوین بانکی و ارزش افزوده، محتوایی، ویدیویی، آموزشی، بهداشتی و درمانی ورود کند و به توانمند سازی کشور و منطقه از طریق فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی کمک کند.

نقش مخابرات در توانمند سازی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات

وی با تاکید براینکه تمامی کشورها باید دسترسی و فراگیری را به طور چشمگیری بهبود بخشند تا شکاف دیجیتالی از بین برود  و به آنچه که اتحادیه بین المللی ارتباطات دور (ITU) امسال در روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعات، با  شعار « توانمندسازی کشورهای کمتر توسعه یافته با فناوری اطلاعات و ارتباطات » اعلام کرد برسند . تصریح کرد  :  در دوسال اخیر یکی از برنامه های اساسی و جدی شرکت مخابرات ایران ورود به این عرصه است و خوشبختانه تا به حال در این زمینه موفقیت هایی نیز داشته است. مخابرات ایران بنادارد که در زمینه سرویس های ویدیویی، اینترنت اشیا و سرویس های مبتنی بر متاورس و نسل پنج تلفن همراه توانمندتر شود.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=22148
  • نویسنده : دکتر محمد مقدم فر
  • منبع : https://www.tasnimnews.com/fa/news

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.