ماهوارههای پرتابشده ایران بهشرح ذیل است:
- ماهواره سینا ۱ یک ماهواره مخابراتی و تصویربرداری بود که در آبان ۱۳۸۴ با ماهوارهبر کوسموس۳ام روسی به فضا پرتاب شد.
- ماهواره امید یک ماهواره مخابراتی بود که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۷ و از پایگاه سمنان و با ماهوارهبر سفیر ۱آ به فضا پرتاب شد. این ماهواره در ۵ اردیبهشت ۱۳۸۸ در مناطق آمریکای جنوبی و بر فراز اقیانوس اطلس سقوط کرد.
- ماهواره رصد نخستین ماهواره تصویربرداری ایران است که در خرداد ۱۳۹۰ و از پایگاه سمنان و با ماهوارهبر سفیر۱آ به فضا پرتاب شد. این ماهواره در ۱۵ تیرماه ۱۳۹۰ بعد از سه هفته به کار خود پایان داد.
- ماهواره نوید یک ماهواره تصویربرداری بود که در بهمن ۱۳۹۰ و از پایگاه پرتاب سمنان و با ماهوارهبر سفیر۱ب به فضا پرتاب شد.
- ماهواره فجر یک ماهواره انتقال مداری است که در بهمن ۱۳۹۳ و از پایگاه پرتاب سمنان با ماهوارهبر سفیر۱ب به فضا پرتاب شد. طبق گزارشها این ماهواره در ۶ اسفند ۱۳۹۳ سقوط کرده است.
- ماهواره طلوع۱ یک ماهواره تصویربرداری است که در مرداد ۱۳۹۶ و از پایگاه پرتاب امام خمینی و با ماهوارهبر سیمرغ به فضا پرتاب شد که این پرتاب موفقیتآمیز نبود و ماهواره در مدار قرار نگرفت.
- ماهواره پیام یک ماهواره سنجشی و متعلق به دانشگاه امیرکبیر بود که در بامداد روز ۲۵ دی ماه سال ۱۳۹۷ با ماهوارهبر سیمرغ به فضا پرتاب شد، اما بنا به اعلام محمدجواد آذری جهرمی وزیر وقت ارتباطات، این پرتاب با موفقیت همراه نبود و در مدار قرار نگرفت.
- ماهواره دوستی متعلق به دانشگاه شریف و دومین پرتاب ناموفق در سال ۹۷ بود که بهکارفرمایی سازمان فضایی ایران، توسط دانشگاه صنعتی شریف طراحی و ساخته شده بود.
- ماهواره ظفر۱ متعلق به دانشگاه علم و صنعت و با کاربری سنجش از دور بود. ظفرـ۱ در ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ با ماهوارهبر سیمرغ به مدار ۵۳۰کیلومتری پرتاب شد و در مرحله سوم پرتاب بهدلیل نرسیدن به سرعت لازم سقوط کرد.
- ماهواره نور۱ در اردیبهشت ۱۳۹۹ به فضا پرتاب شده که یک ماهواره سنجشی و شناسایی است
- ماهواره نور۲ در اسفند ۱۴۰۰ به فضا پرتاب شده که یک ماهواره سنجشی و شناسایی است
- ماهواره خیام یک ماهواره سنجش از دور است که در مرداد ۱۴۰۱ توسط موشک روسی سایوز از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به مدار نزدیک زمین ارسال شد
- ماهواره نور۳ در مهر ۱۴۰۲ به فضا پرتاب شده که یک ماهواره سنجشی و شناسایی است.
- ماهوارههای پرتابنشده یا در آستانه پرتاب و در حالت ساخت ایران بهشرح ذیل است:
-
- نمونه کیفی ماهواره ناهید۱ متعلق به دانشگاه امیرکبیر است که یک ماهواره مخابراتی و پرتاب شده است.
- ماهواره تدبیر متعلق به دانشگاه علم و صنعت است که یک ماهواره تصویربرداری و آماده پرتاب است
- ماهواره کوثر یک ماهواره بخش خصوصی با مأموریت کشاورزی دقیق و نقشهبرداری است که قرار بود در آذرماه ۱۴۰۲ با پرتابگر سایوز روسی به فضا شود که این پرتاب به تأخیر افتاده است.
- ماهواره هدهد یک ماهواره بخش خصوصی با مأموریت اینترنت اشیا است که قرار بود در آذر ماه ۱۴۰۲ با پرتابگر سایوز روسی به فضا شود که این پرتاب به تأخیر افتاده است.
- ماهواره آتست متعلق به دانشگاه امیرکبیر و آماده پرتاب است که یک ماهواره سنجش از دور است
- ماهواره سها متعق به پژوهشگاه فضایی و آماده پرتاب است که یک ماهواره سنجشی با سه محموله تصویربرداری است
- ماهواره پارس۱ متعلق به کنسرسیومی از دانشگاههای شریف، امیرکبیر و علم و صنعت است که یک ماهواره سنجش از دور است
- ماهواره پارس۲ یک ماهواره سنجشی است که طراحی و ساخت آن با مجموعه پژوهشگاه فضایی و مجموعه صاایران آغاز شده است
- ماهواره پارس۳ یک ماهواره سنجشی است که در مرحله طراحی مفهومی و مقدماتی است
- ماهواره ناهید۲ یک ماهواره مخابراتی و متعلق به پژوهشگاه فضایی است که نمونه پروازی آن تا انتهای سال ۱۴۰۲ به اتمام خواهد رسید
- ماهواره ناهید۳ که یک نسل پیشرفتهتر از ناهید۲ است طراحی و ساخت آن ابلاغ و آغاز شده است که ویژگیهای پیشرفتهای نسبت به ناهید۲ دارد
- ماهواره مصباح۲ متعلق به پژوهشگاه فضایی و در مرحله فاز طراحی و یک ماهواره مخابراتی است
- ماهواره خلیج فارس متعلق به دانشگاه مالک اشتر و در مرحله تست و یک ماهواره مخابراتی است
- ماهواره SRI sat متعلق به پژوهشگاه فضایی و در مرحله فاز طراحی و یک ماهواره تحقیقاتی و مخابراتی است.