• امروز : یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 17 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

شکستن غول سرماخوردگی با چند راهکار طلایی

  • کد خبر : 21868
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۲
شکستن غول سرماخوردگی با چند راهکار طلایی
شاید شما هم جز نفراتی هستید که آمار سرماخوردگی‌تان در این یک ماه اخیر به بیش از سه بار رسیده است، خب! در این شرایط چه کار کنیم که دچار سرماخوردگی‌های مکرر نشویم؟

حواستان به کلاهتان باشد!

اولین پیشنهاد جالب طب سنتی این است که برای پیشگیری و کنترل سرماخوردگی سر و پای خود را در زمان خوابیدن با کلاه و جوراب بپوشانید. البته به این موضوع هم توجه داشته باشید در طول روز و بعد از غذا و حمام هم یک وقت به سرتان نزند که بخوابید. همچنین از قرار گرفتن در معرض هوای سرد به‌ خصوص پس از حمام، ورزش، فعالیت بدنی، تعریق و مقاربت جنسی خودداری کنید.

حال اگر سرماخورده هم باشید، در سه روز اول بیماری از مصرف غذاهای سنگین و غلیظ مانند مصرف ماست پر چرب، خامه، نان باگت، غذاهای خمیری و غلیظ نظیر لازانیا، پاستا، ماکارونی، آش رشته، سرخ کردنی و پنیر پیتزا به شدت خودداری کنید،‌ زیرا ترشحات ناشی از سینوس‌ها را غلیظ‌تر می‌کند و به تبع آن دوره بیماریتان طولانی‌تر می‌شود.

هوس حمام کردن در روز اول سرماخوردگی ممنوع است

این نکته را هم به یاد داشته باشید در ابتدای بیماری هوس حمام رفتن نکنید، بلکه این مورد را به انتهای بیماریتان موکول کنید، چون باعث دفع مواد زائد از بدن می‌شود. با این وجود در صورت وجود تب حمام رفتن را به تأخیر بیندازید تا کمی بیماری بهبود یابد.

آن کسانی هم که علاقه به روغن مالی کف سر و یا استفاده از ژل موی سر دارند، بدانند در مدت سرماخوردگی  این کارشان جز موارد ممنوع است.

یک باور غلط درباره خوردن مرکبات در سرماخوردگی!

حال اگر جزو افرادی هستید که نزله یا خلط پشت حلق دارید، سعی کنید حتی‌الامکان شب‌ها مرکبات نخورید، چون باعث تشدید خلط پشت حلق صبحگاهی می‌شود. در این اثنا این باور غلط وجود دارد که در زمان سرماخوردگی باید مرکبات بخورند تا ویتامین C به بدن برسد و بر عفونت غلبه کنند، اما رطوبت و سردی حاصل از خوردن مرکبات در برخی مواردی موجب تشدید و طولانی شدن زمان سرماخوردگی می‌شود.

حال راهکارهای درمانی و پیشگیرانه برای اینکه زود به زود دچار سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی نشوید را در ادامه می‌خوانیم:

هر شب هنگام خواب و صبح‌ها بعد از بیدار شدن آب‌نمک غرغره کنید. برای این کار یک لیوان کوچک آب جوشیده را کنار بگذارید تا ولرم شود، سپس یک چهارم قاشق چایخوری نمک را در آب ریخته و حل کنید و با سرنگ یا به وسیله دست خودتان آب را از راه بینی به داخل کشیده و سپس مجدد از راه بینی یا حلق این آب را بیرون بریزید.

دمنوش‌هایی که معجزه می‌کنند

توصیه بعدی، استفاده از جوشانده بابونه است، یک قاشق غذاخوری بابونه را با ۱/۵ لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان از محلول باقی بماند، سپس آن را استفاده کرده و هفته‌ای چند شب همانند آب نمک، آن را غرغره کرده و مجرای تنفسی بینی را با آن شستشو دهید. همچنین استفاده از دمنوش بابونه و یا بخور بابونه هم بسیار کمک‌کننده است، البته به شرطی که زیاده‌روی نشود.

اگر از آن دسته‌ای هستید که در دوران سرماخوردگی علاقه به دود کردن «عنبر نسا»، «خاکشیر» یا «اسپند» هستید، بدانید که کار درستی می‌کنید، منتها یادتان باشد به مدت یک هفته روزانه ۲ تا سه بار هر بار به مدت پنچ دقیقه این دود را از بینی استنشاق کنید.

«عناب» میوه کوچک با رنگ قرمزش هم در این روزها حسابی دلبری می‌کند و دمنوش این میوه در این فصل مناسب است، چون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. باز هم باید حواستان به این موضوع باشد روزی یک فنجان در ۲ هفته مصرف شود و ۲ هفته بعد هم از دمنوش عناب استفاده نکنید.

امیدواریم با استفاده از این راهکارها فصل زیبای پاییز را بدون سرماخوردگی به خوبی سپری کنید و آماده روزهای سفیدپوش در زمستان شوید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=21868
  • نویسنده : دکتر محمد مقدم فر
  • منبع : https://www.farsnews.ir/news

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.