• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

رضایت والدین شرط است؟!

  • کد خبر : 21642
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
رضایت والدین شرط است؟!
رضایت والدین برای ازدواج از شروط اصلی برای خوشبختی و آرامش است و شما می‌توانید با روش‌هایی ساده و کاربردی که رضایت والدین خود را جلب کنید.

به گزارش تسریر، ازدواج یکی از تصمیم‌های مهم زندگی هر انسانی است و جلب رضایت والدین هر دو طرف یکی از مهمترین شروط لازم برای تشکیل زندگی است. در واقع ازدواج تنها وصلت دو جوان با هم نیست بلکه وصلت دو خانواده است. از مهمترین شروط لازم برای آغاز زندگی مشترک جلب رضایت والدین است، بنابراین والدین نقش بسزا و مبرهنی در سازگاری و سعادت زندگی مشترک زوجین دارند. برخی از والدین با ازدواج فرزند خود مخالفت می‌کنند و دلایلی برای این مخالفت خود دارند که در آن برهه زمانی فرزندشان به علت غلبه احساسات دلایل این مخالفت را درک نمی‌کند و می‌پندارد والدینش غیر منطقی هستند و با آنها با خشونت رفتار می‌کند.

اگر قصد ازدواج دارید و والدینتان با انتخاب شما مخالفت می‌کنند، بهتر است حرف‌های آنها را بدون قضاوت بشنوید و برای نرم کردن دل آنها راهکار پیشنهادی این بخش را بکار ببرید.

تفاوت در سبک ازدواج و نارضایتی والدین

امروزه فضای سنتی ازدواج تا حد زیادی از حالت سنتی خارج شده تا جایی که بسیاری از جوانان ترجیح می‌دهند خود راجع به ازدواجشان تصمیم بگیرند و خودشان شریک زندگی خود را انتخاب کنند اما با توجه به فرهنگ ما ایرانیان عدم رضایت خانواده‌ها با ازدواج جوانان مشکلات زیادی را برای آنها به وجود می‌آورد.

بر اساس تحقیقات عدم رضایت هر دو والدین درباره ازدواج فرزندانشان، باعث می‌شود تا ۸۸ درصد زوج‌ها از رضایت زناشویی پایینی برخوردار باشند اما نظر منفی یکی از والدین درباره آینده ازدواج، میزان رضایت را به ۷۳ درصد می‌رساند. اگر نظر هر دو والد درباره ازدواج مثبت باشد ۸۵ درصد زوج‌ها سطح بالایی از رضایت را در ارتباطات خود نشان می‌دهند.

در صورتی که خانواده‌ها با ازدواج مخالف باشند، دختر و پسر به علت تحمل سختی‌های بسیار وصال از یکسو و قطع ارتباط با خانواده از سوی دیگر، در ارتباط با اطرافیانش دچار تنش می‌شوند و احساسات منفی مانند اضطراب، استرس و احساس گناه را تجربه می‌کنند که این عوامل بر زندگی زناشویی آنها اثرات منفی می‌گذارد.

گاهی والدین انتخاب درست فرزندشان را نادیده می‌گیرند

همیشه اینگونه نیست که انتخاب فرزندان برای ازدواج غیر عاقلانه باشد، گاهی انصافا جوانان ملاک‌های سنجیده و واقعی‌تری هم برای ازدواج مطرح می‌کنند و بسیار منطقی‌تر و عاقلانه‌تر از والدینشان فکر می‌کنند اما با این حال، برخی از والدین با اصل قضیه که چرا فرزندشان بدون دخالت دادن آنها و نظرخواهی کسی را برای ازدواج انتخاب کرده با این قضیه مخالفت می‌کنند.

هنگامی که خانواده‌ها با ازدواج فرزندشان مخالفند اما فرزندشان بر تصمیمش پا برجاست، پدر و مادر احساس کنار گذاشته شدن می‌کنند و می‌پندارند فرزندشان به آنها اهمیت چندانی نمی‌دهد و از طرف دیگر هم نگران فرزندشان هستند، این نگرانی منجر به رفتارهایی می‌شود که بچه‌ها را از پدر و مادر دور می‌کند؛ در واقع والدین به جای حل مسئله در احساسی گیر می‌کنند که سراسر عشق و علاقه است اما متاسفانه نتایج مثبتی برایشان ندارد. باید بدانید، عدم موافقت خانواده‌های یکی از طرفین به ازدواج، زوج جوان را هم امروز و هم در فرداها با مشکلاتی مواجه می‌سازد.

حد و حدود نظر والدین برای ازدواج فرزندشان

هر پدر و مادری هنگام مواجهه با فرد انتخابی فرزندشان جملاتی مانند «این فرد شایستگی حضور در خانواده ما را ندارد»، «تو حق نداری با فرد مورد نظرت به فلان دلیل ازدواج کنی»، «تو باید با شخص مورد نظر ما ازدواج کنی»،  «فرد انتخابی تو مورد پسند و علاقه من نیست» و… بیان می‌کنند و نمی‌دانند بیان این جملات چه اثرات منفی بر ذهن و روان فرزندانشان می‌گذارد .

کمترین اثرات منفی این جملات بر فرزندان، نافرمانی و تضادورزی، ایجاد کینه و کدورت، فاصله گرفتن از شما است. اگر شما با انتخاب فرزندتان برای ازدواج مشکل دارید و مخالفید بهتر است شرایط احساسی و هیجانی فرزندتان را درک کنید و برای صحبت کردن با او بهترین کلمات و جمله‌ها را به کار ببرید تا سبب سوختن دل عاشق فرزندتان نشوید. شما به عنوان پدر یا مادر باید بپذیرید که فرزندتان در امر ازدواج تصمیم گیرنده نهایی است هیچگاه با او طوری رفتار نکنید که او احساس کند، هیچ اراده‌ای از خویش ندارد. شما باید بدانید که تنها کسی که مسئولیت این انتخاب و یک عمر زندگی را در پیشرو دارد فرزندتان است.

بهترین رفتار والدین هنگامی که فرزندشان فردی را برای ازدواج انتخاب می‌کند این است که فضایی را به وجود آورند که او با آرامش بتواند درباره انتخاب خود فکر کند و به عواقب آن بیندیشد؛ سپس با ذکر دلیل نظر موافق و یا مخالف خود را مطرح کنید. شما به عنوان والد باید با این قضیه منطقی برخورد کنید و تعصبات خود را کنار بگذارید و اگر فرد مورد نظر فرزندتان شرایط لازم را دارد او را یاری کنید تا شناخت بیشتر و عمیق‌تری از او به دست آورد و بهتر است در نهایت، تصمیم‌گیری و مسئولیت انتخاب را بر عهده فرزندتان بگذارید.

همراهی شما با فرزندتان سبب می‌شود در صورت مواجهه با مشکلاتی در امر ازدواج، زودتر اعلان خطر کنید و بدون از بین رفتن حرمت‌ها و احترام از ادامه مسیر فرزندتان را بازگردانید.

جوانان با مخالفت والدین در ازدواجشان چه کنند؟

اگر والدین شما با ازدواجتان مخالفند با درایت عمل کنید و با دوستی و صمیمیت رفتار کنید نه با قهر و جنگ. همه پدر و مادرها سعادت و خوشبختی فرزندانشان را می‌خواهند پس بهتر است بدون قضاوت نادرست دلیل مخالفت والدینتان را بشنوید و احساسات لطیف و هیجانات موقت این دوران را کنار بگذارید و اندکی از موضع عقل به این موضوع بنگرید.

اگر دلایل مخالفت والدینتان منطقی نبود، ناآگاهی و عدم شناخت آنان از مسائل روز، موجب اختلاف نظر است و آنها با شما هیچگونه دشمنی ندارند؛ بنابراین، بهتر است دلایل مخالفت والدینتان را با فرد معتمد، دلسوز، آگاه و مدبر درمیان بگذارید و اگر او نیز هم‌نظر با والدینتان بود، در انتخاب و تصمیم خود تجدید نظر کنید اما اگر او با نظر شما موافق بود صبر داشته باشید و به کمک یک مشاور رضایت والدینتان جلب کنید.

بدون تردید فرد معتمد دیگری مانند یک مشاور بیش از شما می‌تواند، با والدین صحبت کند و از آنها رضایت بگیرد. بی‌تردید جلب حمایت و اعتماد والدینتان، تضمین کننده سعادت آینده مهمترین انتخاب زندگی‌تان خواهد بود.

بهترین راه برای جلب رضایت والدین در ازدواج

۱- تهدید و پرخاشگری و جنگ و دعوا را کنار بگذارید و بیشتر سعی کنید در سکوت و آرامش ماجرا را پیش ببرید.

۲- با والدینتان در شرایطی آرام و منطقی صحبت کنید و سعی کنید نظر مثبتشان را جلب کنید.

۳- دلایل مخالفت والدینتان را بشنوید و فارغ از هیجانات مقطعی، این دلایل را تحلیل کنید زیرا شاید حق با آنها باشد سپس این دلایل را با فرد بی‌طرفی و معتمدی در میان بگذارید و مشورت کنید.

۴- والدین گاهی فکر می‌کنند که شما به اندازه کافی بزرگ و عقل‌رس نشده‌اید و به علت بی‌اعتمادی به شما با انتخابتان مخالفت می‌کنند، در این شرایط دلایل خود را از انتخاب فرد مورد نظر شرح دهید و به او ثابت کنید که بزرگ و قابل اعتمادید.

۵- در صورت لزوم از بزرگترهای فامیل و دوستان مورد اعتماد والدینتان کمک بگیرید و آنها را واسطه قرار دهید.

۶- جلسات گفتگو را با حضور نامزدتان برگزار کنید تا والدین هر دو شما را محک بزنند و به شما اعتماد پیدا کنند.

۷- همراه والدینتان پیش مشاور یا روانشناس بروید و در شرایطی منصفانه درباره مشکل صحبت کنید.

اینجا حق دارید، خودتان تصمیم بگیرید

درست است که دل کندن از محبوبتان برای شما بسیار سخت است اما بدون رضایت والدین هرگز تن به ازدواج ندهید، مگر آنکه این امر به دلیل موجهی صورت گرفته باشد. مثلا، برخی از مادرها به علت ترس از تنها شدن خودشان با ازدواج فرزندشان مخالفت می‌کنند، در چنین مواقعی، جوان باید با در نظر گرفتن تمامی باید نبایدها تصمیم قطعی برای ازدواج خویش را بگیرد، البته بهتر است تمامی جوانب احتیاط رعایت کند و با افراد معتمد و عاقل و بزرگترها درباره این قضیه مشورت کند و از درستی تصمیم خویش مطمئن شود.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=21642
  • منبع : ایرنا

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.