• امروز : پنجشنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

کوتاه کردن موها در پرپشتی تأثیری دارد؟

  • کد خبر : 20858
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
کوتاه کردن موها در پرپشتی تأثیری دارد؟
دانستن نیازهای موهایتان و پایبندی به آن بهترین راه برای شاداب نگه داشتن آرایش موهایتان است.

به گزارش تسریر، فراموش نکنید که روی محصولات مراقبت از مو صحیح سرمایه گذاری کنید. مانند یک نرم کننده عمیق و اسپری محافظ حرارت می تواند آسیب و خشکی را کاهش دهد و به شما امکان می دهد (کمی) آن جلسات برش بسیار مهم را طولانی کنید.

مردم معمولاً به یکی از دو دسته تقسیم می‌شوند: آنهایی که هر چند هفته یکبار موهایشان را کوتاه و مرتب می‌کنند و کسانی که مدتها اینکار را نمیکنند.

اینکه اجازه دهید موهای شما رشد کند و رشد کند و رشد کند می تواند بیشتر از اینکه مفید باشد ضرر دارد.

زمانی که آن را برش می دهید به چند چیز بستگی دارد. دو عامل مهم عبارتند از:

موهای خود را در حالت خوب نگه دارید
حفظ یک سبک خاص
البته بسیاری از مردم به هر دو مورد توجه دارند.

در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد زمان های پیرایش بدانید.

برای سلامت کلی مو چقدر و هر چند وقت یکبار باید کوتاه کرد؟

هر ۶ تا ۸ هفته احتمالاً در حافظه شما باشد اما آرایشگران دیدگاه متفاوتی دارند. میانگین زمان بین برش‌ها “هر ۳ تا ۴ ماه” است. در صورت رشد کردن، هر ۱۲ هفته یک بار بین یک چهارم تا نیم اینچ از موهای خود کوتاه کنید.

انجام بیشتر این کار باعث نمی شود موهای شما سریعتر رشد کنند. طبق آکادمی پوست آمریکا، رشته‌ها هر ماه تقریباً نیم اینچ رشد می‌کنند.

هاف می‌گوید: «استایلیستی را پیدا کنید که به آن اعتماد دارید و به او اجازه دهید آنچه را که لازم است کوتاه کند».

اگر چتری دارید چند وقت یکبار باید آن را برش دهید؟

اگر دوست دارید چتری‌هایتان دقیقاً به نظر برسد، ممکن است لازم باشد هر ۲ هفته یکبار آنها را کوتاه کنید.اما بیشتر افراد تمایل دارند هر ۳ تا ۴ هفته یک بار قرار ملاقات رزرو کنند تا از ظاهر مو در چشم جلوگیری کنند.

هاف خاطرنشان می کند: این معمولاً نقطه ای است که چتری ها بیش از حد رشد کرده اند.

دکتر وحید ظفرمند صدیق، متخصص پوست و مو هم در این باره می‌گوید: رشد و سلامت مو از سلامت کل بدن مجزا نیست. در واقع سلامت مو در نتیجه سلامت تمام ارگان‌های بدن صورت می‌گیرد. به نوعی می‌توان گفت برای داشتن موهای سالم، باید بدن سالمی داشته باشیم.

سلامت مو نشان‌دهنده مواد غذایی است که مصرف می‌کنیم. در واقع مصرف مواد غذایی مناسب کمک می‌کند که ضخامت مو و درخشندگی آن در هر سنی حفظ شود. این متخصص در این باره می‌گوید: افرادی که از همه گروه‌های غذایی به طور متوسط استفاده می‌کنند، نیاز به مکمل و ویتامین خاصی ندارند. اما افرادی که رژیم‌های سختی داشته‌اند، میزان پروتئین دریافتی آنها کاهش می‌یابد، لازم است مکمل‌های خاصی را استفاده کنند. همچنین توصیه می‌شود، خانم‌ها در دوران قاعدگی‌شان، آهن مصرف کنند تا علاوه بر سلامت موها به سلامت بدن‌شان نیز کمک کنند.

موهایمان را سیر کنیم
موی سالم همچون بدن سالم، تابعی از تغذیه خوب است. با داشتن یک رژیم غذایی متعادل شامل سبزیجات و غلات، رشد و سلامت مو به میزان قابل توجهی تامین می‌شود. به گفته دکتر ظفرمند، تغذیه نقش بسیار مهمی در مراقبت از مو ایفا می‌کند. رژیم غذایی مناسب یعنی رژیمی که از همه گروه‌های غذایی، درصد مناسبی را داشته باشد. به طور مثال روی (زینک) از ریزمغذی‌هایی است که در رشد مو نقش اساسی دارد.

وی ادامه می‌دهد: پروتئینی دیگری که در ساخت مو از آن استفاده می‌شود، کراتین است. برای ساخت مناسب این ترکیب باید میزان متناسبی از پروتئین‌های موجود در رژیم غذایی وجود داشته باشد. چرا که این امر به رشد بهتر مو کمک می‌کند.

آیا کوتاه کردن در تقویت مو تاثیر گذار است؟
دکتر ظفرمند در پاسخ به این سوال که آیا کوتاه کردن موهای بلند باعث تسریع رشد موها می‌شود، می‌گوید: این تصور اشتباه است، چرا که کوتاه کردن تاثیری در رشد مو ندارد. رشد طولی مو حدود ۸ تا ۱۲ میلی‌متر در ماه است. توجه داشته باشید که ۸۵ درصد مو همیشه در حالت رشد و حدود ۱۵ درصد آن در حال ریزش است. پس فقط درصدی از موها تعیین‌کننده میزان رشد و بلندی آن است.

البته در فردی که مبتلا به بیماری موخره است، کوتاهی ۲ تا ۳ سانتی‌متر از مو توصیه می‌شود. وی با اشاره به این که پرپشتی و کم‌پشتی مو، تحت تاثیر عوامل ژنتیکی است و کوتاه کردن موها، باعث پرپشت یا کم‌پشت شدن آن نمی‌شود، می‌افزاید: تعداد تارهای مو روی کف سر هر شخص بستگی به ژنتیک وی دارد. در واقع، تعداد کل فولیکول‌های مو تعیین‌کننده این امر است.

این متخصص تاکید می‌کند: بر این اساس، کوتاه کردن مو تاثیری در پرپشتی و رشد موهای کودک در سال‌های بعدی عمر ندارد. تنها نکته‌ای که وجود دارد این است که نگهداری موهای بلند برای کودک ۴ تا ۵ ساله مشکل است.

هرچند وقت یکبار موهایمان را کوتاه کنیم بهتر است؟
با از بین بردن موهای آسیب دیده، کوتاه کردن مو باعث رشد سالم مو می شود و از انتشار انتهای دوشاخه از طریق تارها جلوگیری می کند. این امر به سلامت مو در دراز مدت با نیاز کمتر به محصولات یا نرم کننده های گران قیمت کمک می کند. توصیه می شود برای حفظ سلامت کامل موها هر چهار ماه یکبار کوتاه کنید. ۲۶ مه ۲۰۲۲

سرنوشت موها در دوران یائسگی
از عوارض دوران یائسگی، ریزش موی سر است و در واقع به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن رخ می‌دهد ممکن است موها شکننده و کم‌حجم شوند. این متخصص معتقد است: حفاظت از مو در دوران یائسگی با دیگر دوران‌ها تفاوتی ندارد، نکته حائز اهمیت این است که با بالا رفتن سن، میزان رشد موها مانند دیگر ارگان‌های بدن کم می‌شود. ممکن است در برخی زنان در سنین بالاتر با ریزش مو مردانه، طاسی بروز کند که نیاز به درمان دارد.

برس خوب انتخاب کنید
متخصصان معتقدند شانه کردن موها به تحریک فولیکول‌های مو کمک می‌کند و لازم است نکاتی را در مورد انتخاب برس موی مناسب مد نظر داشته باشیم.

در این راستا دکتر ظفرمند تاکید می‌کند: استفاده از برس‌هایی که دندانه‌های ریزی دارند یا فلزی هستند، توصیه نمی‌شود. همچنین بهتر است، از برس‌هایی که فاصله دندانه آنها از هم بیشتر و انتهای گردی دارند، برای شانه کردن موها استفاده شود.

به گفته دکتر ظفرمند، مو مانند هر عضو بدن، نیاز به مراقبت دارد که در مورد موهای بلند نیازمند رسیدگی بیشتری است. طریقه شست‌وشو مو برای کوتاه یا بلند فرقی نمی‌کند. مهم‌ترین نکته این است که میزان شست‌وشوی مو بر اساس خشک یا چرب بودن آن تعیین می‌شود و نمی‌توان دستور کلی در مورد آن صادر کرد؛ اما بهتر است از برس کشیدن موها تا زمانی که خشک نشده‌اند پرهیز شود.

مراقب رنگ و حرارت باشید،به موهایتان آسیب میرسانند
وی می‌گوید: استفاده از وسایل الکتریکی مانند سشوار برای خشک کردن مو، اگر به صورت نامناسب و با حرارت بالا صورت گیرد، به فولیکول، ریشه و ساقه مو صدمه می‌زند. این امر حتی عوارض طولانی‌مدت خواهد داشت. بهتر است، استفاده از این ابزار تا جایی که ممکن است کمتر صورت گیرد.

به عقیده متخصصان، رنگ‌های موجود در بازار حاوی ترکیباتی هستند که در طولانی‌مدت به سلامت مو آسیب می‌رساند. نکته حائز اهمیت این است که بعضی افراد در مصرف این مواد افراط می‌کنند.

دکتر ظفرمند در این باره توصیه می‌کند: حتی‌الامکان از مصرف مواد شیمیایی، رنگ‌بر (دکلره‌ها) که باعث سوختن ساقه و شکنندگی مو می‌شود، خودداری کنید. همچنین در مورد موهای بلند از دکلره‌کردن اجتناب شود، چرا که فولیکول مو آسیب دیده در نتیجه بعد از مدتی موها حالت درخشندگی‌شان را از دست می‌دهند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=20858

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.