به گزارش تسریر، مجید مجیدی صبح امروز در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر سوگواره «تصویر دهم» در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: تمام تولیدات سینمایی ما که در حوزه انسان و معارف و اخلاق هستند نوعی از پرداخت دینی تعریف میشوند و لازم نیست مستقیم سراغ دین رفت. فکر میکنم پرداختن به موضوعات اخلاقی و مسائل اجتماعیای که منتهی به اخلاق و امید میشود، جلوههایی از نگاه دینی هستند.
مجیدی درباره حواشی فیلم رستاخیز ساخته احمدرضا درویش ادامه داد: کار کردن به شکل آنچه برای فیلم محمد انجام شد سخت است و اساساً پرداختن به موضوعات مذهبی سخت و دست و بال ما بسته شده است، هم به جهت تصویر و هم متن و هم اجرا؛ یعنی از همه جهت فیلم تاریخی ساختن کار دشواری است.
مدیر سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی تصویر دهم افزود: هفت سال از عمرمان برای فیلم پیامبر (ص) صرف شد که البته باعث افتخار بود اما واقعیت این است که تولید اثری مذهبی کار بسیار دشواری است و حتی اگر مسائل مالی فراهم باشد هم نمیتوان به راحتی کار کرد.
کارگردان فیلم سینمایی رنگ خدا (۱۳۷۷) گفت: در این میان تنها بحث مالی مطرح نیست بلکه تفسیرها و قرائتها هم موثر است.
مجیدی در پاسخ به این سوال خبرنگاران که آیا قرار است سینمای دینی ایران در فیلم روز واقعه متوقف بماند، اظهار داشت: متولیان فرهنگی ما اساساً شعاری برخورد میکنند و بنا ندارند یک برنامه جدی داشته باشند، فقط دستور و ابلاغیه میدهند.
کارگردان فیلم سینمایی محمد رسوال الله (۱۳۸۶-۱۳۹۴) در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه وقتی در مقابل کاریکاتوریست دانمارکی فیلم پیامبر (ص) را ساخت آیا برای واکنش علیه فیلم عنکبوت مقدس هم برنامهای دارد، گفت: فیلم پیامبر (ص) اجل از این حرفهاست و من آن را به خاطر قرائتی که از اسلام در دنیا میشد ساختم و نباید سطح آن را پایین آورد. معتقد بودم قرائتی که از اسلام در دنیا میشود غلط و بخش عمده آن سیاسی است.
مجیدی تاکید کرد: به عنوان هنرمند بر اساس باورها و اعتقاداتم احساس کردم باید تلاش کرد تا مقابل آن جریان یک نگاه دیگر را ارایه کنیم نه اینکه فقط شعار بدهیم و محکوم کنیم. درباره عنکبوت مقدس هم به نظرم خیلی بیسلیقگی شد. البته من فیلم را ندیدم و از نظر هنری قضاوتی ندارم اما براساس نظر دوستانی که دیدهاند مطمئن هستم اثری سخیف است. معتقدم ما اشتباه کردیم و بیشتر از همه مبلغ آن فیلم شدیم. ما فقط منتظر محکوم کردن هستیم.