دکتر کورش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با تسریر درباره خطر مسمومیت غذایی برای بانوان باردار بویژه در ماه های اول بارداری گفت: مصرف جیگر برای بانوان باردار بویژه در سه ماه نخست بارداری ممنوع است و بانوان باردار مصرف کافئین را باید محدود کنند زیرا کافئین از مسیر جفت عبور می کند و به جنین می رسد و افزایش ضربان قلب را برای جنین رقم می زند.
وی ادامه داد: زنان باردار باید بیشتر از غذاهای بخار پز و کبابی مغز پخت استفاده کنند. سس سفید به دلیل دار بودن تخم مرغ خام در دوران بارداری توصیه نمی شود و باید از مصرف جوانه های خام نیز خودداری کرد.
دکتر صمد پور افزود: یکسری باکتری خطرناک در سبزیجات خام، آبمیوه های غیر پاستوریزه، گوشت، تخم مرغ نپخته وجود دارد که می تواند باعث سقط جنین و یا زایمان زودرس شود.
بیشتر بخوانید: