• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

بیمه تکمیلی نازایی و ناباروری را بیشتر بشناسیم

  • کد خبر : 19917
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۹:۵۰
بیمه تکمیلی نازایی و ناباروری را بیشتر بشناسیم
با توجه به اهمیت ناباروری و مشکلات نازایی در زوج‌های جوان و آمار روبه افزایش زوج‌هایی که با این مساله روبرو هستند، بسیاری از شرکت‌های بیمه تصمیم گرفته‌اند هزینه‌های درمان ناباروری را تأمین کنند.

به گزارش تسریر، در بیشتر موارد،  بیمه تکمیلی نازایی یکی از اصلی‌ترین پوشش‌های بیمه درمانی تکمیلی محسوب می‌شود.

ناباروری یا نازایی چیست؟

فرزندآوری و تجربه احساس پدر و مادر شدن، یکی از تصمیمات مهمی‌ست که زوجین در طول زندگی مشترک خود می‌گیرند. اما در این مسیر ممکن است گاهی با مشکلاتی روبرو شوند که امکان بارداری در زمان دلخواه را نداشته باشند.

این مساله ممکن است در خانواده‌هایی که در حال تلاش برای بچه‌دار شدن هستند گاهی موجب ایجاد نگرانی و اضطراب شود. این اضطراب باعث کاهش اعتماد به نفس در زوجین می‌شود. تا جایی‌ پیش که ممکن است پس از چندین بار تلاش ناموفق برای بچه‌دار شدن خود را نابارور بدانند.

نابارور بودن به این معنا نیست که نمی‌توانید بارور شوید؛ به‌عبارت‌دیگر، ناباروری با عقیم بودن یکسان نیست.

به‌طورکلی، طبق آمار، در بیش از ۷۰ درصد از زوجین پس از شش ماه و بیش از ۸۵ درصد از زوج‌ها پس از یک سال بارداری رخ می‌دهد و دلیل آن این است که احتمال بارداری در هر چرخه قاعدگی را می‌توان ۲۰ درصد در نظر گرفت.

روند درمان ناباروری و نازایی معمولا چگونه پیش می‌رود؟

از نظر پزشکی، ناباروری یک اختلال پیچیده محسوب می‌شود که برای شناسایی علت آن نیاز به بررسی بسیاری از سیستم‌های فیزیولوژیکی بدن وجود دارد. روند درمان برای یک زوج نابارور با معاینه اولیه آغاز می‌شود و با تکمیل مراحل تشخیصی و پاراکلینیکی ادامه می‌یابد. البته، این روند معمولا آسان نخواهد بود و نیاز به مراجعات مکرر دارد. همچنین همه عوامل فوق هزینه درمان را افزایش می‌دهد و پرداختن این هزینه‌های زیاد بدون داشتن بیمه تکمیلی نازایی برای بسیاری از زوجین دشوار و برای برخی غیرممکن خواهد بود.

هزینه‌های درمان ناباروری و نازایی چقدر است؟

هزینه‌های درمان ناباروری بدون بیمه تکمیلی نازایی بسیار زیاد است. به‌طوری که هزینه هر چرخه در مراکز درمانی دولتی ۷ تا ۸ میلیون تومان و دوره کامل آن (۳ سیکل در سال) بین ۲۱ تا ۲۴ میلیون تومان برآورد شده‌است.

البته در مراکز خصوصی هزینه هر چرخه ۱۸ میلیون تومان و هزینه دوره درمان کامل ۴۹ تا ۵۴ میلیون تومان برآورد شده است. همچنین باید در نظر داشت که این مبلغ شامل هزینه داروهای کمکی، هزینه سفر از شهری به شهر دیگر، اقامت و غذا و سایر هزینه‌ها نمی‌شود.

به‌عبارت‌دیگر، طبق آمارهای رسمی، با توجه به متوسط درآمد هر خانوار ایرانی، آن‌ها باید هزینه‌های نزدیک به یک سال از زندگی خود را کنار بگذارند تا دوره کامل درمان پیشرفته را در سال پشت سر بگذارند.

مطمئناً این هزینه برای طبقات متوسط و پایین جامعه هزینه سنگینی محسوب می‌شود و بسیاری از زوج‌های نابارور به دلیل مشکلات مالی ممکن است قید بچه‌دار شدن را بزنند.

راهبرد وزارت بهداشت برای ناباروری چیست؟

در اسفند ۹۴، وزارت بهداشت طرحی برای حمایت از زوجین جهت درمان نازایی و با قابلیت اجرا در مراکز دولتی و خصوصی و با رویکرد حمایت مالی و توسعه و تجهیز مراکز درمان ناباروری دولتی و خصوصی به معاونان درمان در سراسر کشور اعلام کرد، که امروزه در قالب بیمه تکمیلی نازایی ارائه می‌شود.

بیمه تکمیلی نازایی چه کاربردی دارد؟

این بیمه اساساً یکی از انواع بیمه‌نامه‌های تکمیلی است که هزینه نازایی و ناباروری را تا سقف تعهدات خود، پرداخت می‌کند. اما آنچه اکثر متقاضیان این بیمه نمی‌دانند این است که بیمه تکمیلی نازایی تنها برای زنان ارائه نمی‌شود بلکه همه می‌توانند از آن برای درمان ناباروری خود استفاده کنند.

اگر به دلایل مختلف جسمی، بیمه‌گذار نتواند باردار شود، نابارور می‌شود و می‌تواند برای درمان اقدام کند. از آنجا که همه نمی‌توانند هزینه درمان ناباروری را بپردازند، این بیمه می‌تواند برای کسانی که به دنبال درمان هستند کمک شایانی به حساب بیاید.

چگونه می‌توان بیمه تکمیلی نازایی گرفت؟

برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی نازایی، ابتدا باید بیمه درمانی تکمیلی داشته باشید. زیرا بیمه ناباروری به‌طورکلی به‌عنوان بیمه‌نامه مستقل ارائه نمی‌شود. از سوی دیگر، بیمه پایه (تأمین اجتماعی، بهداشت و غیره) سقف پوشش مناسبی برای خدمات درمان ناباروری مانند لقاح آزمایشگاهی (IVF) ندارد.

۲ شرط مهم بیمه تکمیلی نازایی

طبیعی‌ست که در مورد بیمه تکمیلی، هر بیمه‌گر شرایط خاص خود را دارد و برای دریافت بیمه تکمیلی نازایی، بیمه‌گر باید شرایطی داشته باشد و از قوانین بیمه‌نامه‌ی مربوطه پیروی کند. موارد زیر برای تهیه بیمه تکمیلی نازایی ضروری است:

سن بیمه‌گذار: بیمه‌گذار نباید بیش از ۴۰ سال سن داشته باشد تا از بیمه تکمیلی نازایی استفاده کند. درواقع این بیمه برای افراد بالای این سن صادر نمی‌شود.

دوره انتظار: دوره انتظار در بیمه تکمیلی زمانی است که بیمه‌گذار بیمه را خریداری کرده اما قادر به استفاده از آن نیست و بیمه برای وی فعال نشده است. این مدت از لحظه خرید بیمه شروع می‌شود و مدت آن توسط بیمه‌گر تعیین می‌شود. مدت انتظار بیمه تکمیلی درمان ناباروری ۹ ماه تا ۱ سال است. توصیه می‌شود افرادی که مایل به خرید بیمه تکمیلی ناباروری هستند این بیمه را یک سال زودتر دریافت کنند.

موارد استفاده از بیمه تکمیلی نازایی

اما چگونه می‌توانیم از این بیمه برای پرداخت هزینه‌های ناباروری، نازایی و زایمان استفاده کنیم؟ در همه موارد، هزینه‌های مطابق با قوانین بیمه‌نامه و تا سقف تعهدات آن توسط بیمه تکمیلی ناباروری پرداخت می‌شود.

هزینه‌های بارورسازی غیرطبیعی مانند استفاده از روش‌های ZIFT، IUI، GIFT

هزینه‌های درمان ناباروری با دستگاه‌هایی مانند میکرو تزریق یا IVF

هزینه جراحی‌های انجام‌شده توسط بیمه‌گر برای درمان ناباروری

هزینه‌های ماموگرافی و سونوگرافی انجام‌شده در هنگام تشخیص و درمان ناباروری و نازایی

درنهایت، تمام هزینه‌های درمانی که برای درمان ناباروری و نازایی تا سقف تعهدات بیمه‌ای ایجاد شود، توسط بیمه تکمیلی نازایی پرداخت می‌شود

نکته مهم: بیمه تکمیلی نازایی همان بیمه زایمان است و بیمه‌گر می‌تواند با استفاده از این بیمه هزینه درمان ناباروری و یا هزینه‌های زایمان را پرداخت کند و هزینه زایمان اعم از طبیعی یا سزارین نیز توسط بیمه پرداخت می‌شود.

نکته مهم: بیمه درمانی تکمیلی هیچ‌گونه هزینه‌ای را برای بیمه‌گذار برای سقط‌جنین پرداخت نمی‌کند. تنها هزینه‌های تحت پوشش این بیمه شامل نازایی، ناباروری و زایمان است.

نکات مهمی که باید قبل از خرید بیمه تکمیلی نازایی بدانید

با رعایت نکات زیر قبل از خرید بیمه تکمیلی نازایی می‌توانید از این بیمه باکیفیت بالاتر استفاده کنید.

سلامت بیمه‌گذار در زمان خرید بیمه/ اگر در زمان خرید بیمه به بیماری خاصی مبتلا شده‌اید، پوشش آن بیماری از بیمه‌نامه حذف می‌شود و بیمه‌گذار ملزم به پرداخت خسارت نخواهد بود. با توجه به این نکته، بیمه‌گر باید در زمان خرید بیمه از سلامت کامل برخوردار باشد و در صورت تشخیص ناباروری در طول مدت قرارداد، می‌تواند از بیمه درخواست غرامت کند.

عدم بارداری در زمان خرید بیمه/اگر بیمه‌گذار بخواهد از این بیمه برای زایمان استفاده کند، نباید هنگام خرید بیمه‌نامه باردار باشد. در این صورت خرید این بیمه‌نامه توصیه نمی‌شود زیرا عملاً بی‌فایده است و بیمه‌گذار نمی‌تواند از آن استفاده کند.

مدت انتظار و مدت بیمه‌نامه/ مدت اعتبار بیمه درمان تکمیلی درمان ناباروری و زایمان از ۹ ماه تا یک سال است، بنابراین لازم است بیمه‌گذار برای خرید بیمه تکمیلی نازایی قبل از بارداری اقدام کند و برای استفاده از آن لازم است دوره انتظار ۹ ماه تا ۱ سال را طی کند.

استثنائات بیمه ناباروری/ پرداخت هزینه اتاق خصوصی و هزینه همراهی بیمار در موارد ضروری و با تشخیص پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد بیمه ممکن است. هزینه زایمان و سزارین که با بیمه‌نامه‌های تکمیلی ناباروری قابل پرداخت است. پرداخت هزینه ناباروری و نازایی ناشی از مصرف مواد یا اثرات فیزیکی و شیمیایی مواد رادیواکتیو و اثرات هسته‌ای ناشی از جنگ توسط بیمه انجام می‌شود.

بیمه تکمیلی IVF چیست؟

درمان ناباروری با استفاده از IVF یکی از رایج‌ترین روش‌های درمان ناباروری است. در بیمه تکمیلی نازایی، مدت‌زمان انتظار ۹ ماه برای درمان ناباروری از این طریق در نظر گرفته‌شده است.

چطور بهترین بیمه تکمیلی ناباروری را انتخب کنیم؟

امروزه داشتن بیمه تکمیلی ناباروری با پوشش‌ هزینه‌های سنگین درمان، بهترین راه حل مسئله‌ی ناباروری به حساب می‌آید. همان‌طور که پیش‌تر درباره‌ی بیمه تکمیلی نازایی به طور مفصل صحبت کردیم، برای استفاده از این بیمه ابتدا باید بیمه تکمیلی درمان مناسب را انتخاب و خریداری کرد.

شما در بیمه‌بازار می‌توانید به راحتی قیمت بیمه‌های درمان را استعلام بگیرید و پس از مقایسه پوشش‌های مختلف آن‌ها، بیمه خود را آنلاین و بدون دردسر خریداری کنید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=19917
  • منبع : ایرنا

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.