• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

«زالاوا» ترسناک نیست

  • کد خبر : 19640
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
«زالاوا» ترسناک نیست
سمیرا برادری تهیه‌کننده فیلم سینمایی «زالاوا» به کارگردانی ارسلان امیری بیان کرد که این فیلم به اندازه زندگی امروزی ما ترسناک نیست.

به گزارش تسریر، سمیرا برادری تهیه کننده فیلم سینمایی «زالاوا» به کارگردانی ارسلان امیری که در حال حاضر در حال اکران است، درباره رضایت از فروش و اکران این فیلم به خبرنگار مهر گفت: در اینجا این سوال مطرح است که فروش فیلم یا دیده شدن آن؟ تا اینجا از فروش فیلم راضی هستم اما از دیده شدن آن نه. چرا که اصل بر دیده شدن است و با توجه به اینکه پرفروش‌ترین فیلم این سینما مخاطب یک درصدی دارد تا دیده شدن راه زیادی در پیش داریم. خوشبختانه «زالاوا» رضایت ۹۰ درصدی مخاطب را به همراه دارد و همین باعث می‌شود برای دیده شدن به خودش تکیه کند.

وی با اشاره به اکران چند فیلم سینمایی در یک باز زمانی اظهار کرد: فیلم‌های خوبی به یکباره اکران شدند اما معتقدم تعداد فیلم‌های خوب بیشتر مسیر سینما رفتن را باز می‌کند حتی کنسرت و تئاتر خوب هم بر سینما رفتن مردم مؤثر هستند. آن چیزی که سدی محکم است گرانی بلیت، حمل و نقل و فشار اجتماعی است. در عین حال در چنین شرایطی ساختار اکران برای چنین فیلم‌هایی درست طراحی نشده است چرا که مردم به فیلم‌هایی که از ظواهر گیشه بهره کمتری دارند به مرور استقبال می‌کنند و دهان به دهان تبلیغش می‌کنند، این روند نیازمند ساختاری متفاوت از اکران فیلم‌های دیگر است.

این تهیه‌کننده درباره ضعف تبلیغات این فیلم در تلویزیون گفت: شما تلویزیون می‌بینید؟ چون من نمی‌بینم پرسیدم! آیا تبلیغات فیلم‌ها را نشان می‌دهد؟ امکانات تبلیغی اگر به آثار فرهنگی تعلق می‌گیرد باید برای همه یکسان باشد. به چه حقی تمام امکانات تبلیغی را تنها به یک فیلم می‌دهند!؟ از بیت المال حاتم بخشی می‌کنند و پاسخگو هم نیستند! متأسفانه ما به جایی رسیدیم که مدیر سینمایی فیلمی را اکران نمی‌کند چون خوشش نمی‌آید یا آن را مناسب نمی‌داند. این رویکرد نهایتاً و به شکل افراطی نتیجه‌ای دارد که همه‌مان آن را دیده‌ایم! تلویزیون می‌خواهد همان بلایی را که سر خودش آورد، حالا سر سینما بیاورد. یادمان نرود رسانه‌ای که مخاطب ندارد رسانه نیست.

برادری درباره اینکه آیا «زالاوا» می‌تواند رجعتی به سینمای ترسناک باشد یا نه، مطرح کرد: «زالاوا» بیش از آنکه فیلم ترسناک با محوریت جن باشد فیلمی است با محوریت خرافات. با این حال این فیلم از شرایط زندگی امروز مردم ترسناک‌تر نیست. گرچه در فیلم لحظات دلهره‌آوری وجود دارد اما به شخصه «زالاوا» را فیلم ترسناک نمی‌دانم. در واقع درامی دلهره‌آور با مایه‌های فیلم ترسناک است. با این حال قطعاً مساله خرافات و تأثیر آن در زندگی انسان‌ها دغدغه فیلمنامه نویسان از ابتدا بوده است.

وی در پایان درباره استفاده از ظرفیت‌های بومی در این فیلم عنوان کرد: ما کشوری هستیم با گستردگی زبان‌ها، نژادها، دین‌ها و گویش‌ها مانند شاخه‌هایی از یک درخت تنومند. این حق مردمان مناطق مختلف است که فیلم‌هایی با زبان خود ببینند. آیدا پناهنده و ارسلان امیری هم مثل خیلی از ماها ریشه‌های فرهنگی خودشان را دارند و از آن در آثارشان کمک می‌گیرند. فکر می‌کنم احترام به قومیت‌ها فقط نگفتن جوک قومیتی نیست بلکه تولید آثاری است با استفاده از جذابیت‌های متنوع فرهنگی اقوام مختلف ایرانی که مخاطب جهانی را هم در بربگیرد و به گردش مالی سینمای ایران کمک کند. این تجربه در «زالاوا» بعد از اکران در ۳۶ کشور و استقبال از سمت جوانان برای ما حاصل شده است، چرا که فیلم به عنوان فیلم ژانر در فستیوال‌های ژانر مهمی موفق به حضور و کسب جایزه شد.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=19640
  • منبع : مهر

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.