• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

آموزش نکات ایمنی به کودکان با ۹ راهکار کلیدی

  • کد خبر : 19581
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
آموزش نکات ایمنی به کودکان با ۹ راهکار کلیدی
آموزش دادن و ارائه اطلاعات به کودک باید متناسب با سن او مطرح شود و نحوه بیان شما به گونه‌ ای باشد که از حالت واقعی خیلی فاصله نداشته باشد یعنی مسائل و خطراتی را برای کودک گوشزد کنید که نه خیلی پیش پا افتاده به نظر برسد و نه خیلی دور از واقعیت باشد همچنین باید آگاه کردن کودک از خطرات اطرافش به گونه‌ ای باشد که باعث ترس و وحشت و منزوی شدن کودک نشود.

به گزارش تسریر، آموزش نکات ایمنی به کودکان یکی از لازمات زندگی برای حفظ سلامت آن ها است. آموزش دادن به آن ها توسط والدین یا فردی که وظیفه ی نگهداری از کودک در منزل را بر عهده دارد باعث می‌ شود یک سری از مهارت‌ ها و توانمندی‌ ها را در برابر بروز خطرات به دست آورند و در حین مواجه شدن با آن بتوانند از خود محافظت نمایند. این روش که جزء هدف های تربیتی کودکان قرار گرفته است و معمولاً از دوران مهد کودک آن ها شروع می شود که برای ماندگار شدن این آموزش ها می باید علاوه بر دوره هایی که در مهد کودک ها گذرانده می‌ شود در خانه نیز استمرار پیدا کند تا این که کودک بتواند آن ها را در ذهن خود نگه دارند.

زیرا این نکات آموزشی در رشد فردی کودک، مسئولیت پذیری، بالا بردن میزان هوش و توانایی بدنی او بسیار حائز اهمیت می باشد و کمک بزرگی به کودک می‌ کند پس لازم است برای در امان ماندن کودک خود از خطرات آموزش های ایمنی لازم را به آن ها یاد بدهید در غیر این صورت مستعد پذیرش آسیب‌ ها خواهند شد.

چگونگی آموزش دادن نکات ایمنی به کودکان به شرح زیر است.

آموزش دادن و ارائه اطلاعات به کودک باید متناسب با سن او مطرح شود و نحوه بیان شما به گونه‌ ای باشد که از حالت واقعی خیلی فاصله نداشته باشد یعنی مسائل و خطراتی را برای کودک گوشزد کنید که نه خیلی پیش پا افتاده به نظر برسد و نه خیلی دور از واقعیت باشد همچنین باید آگاه کردن کودک از خطرات اطرافش به گونه‌ ای باشد که باعث ترس و وحشت و منزوی شدن کودک نشود.

چند مورد از آموزش های ایمنی برای کودکان

۱- اجتناب از وسایل پرخطر

آموزش نکات ایمنی به کودکان در وهله اول شامل این موارد می باشد که به کودکان بگویید کارهایی که ایجاد خطر می‌ کند را انجام ندهد و از آن اجتناب نمایند به طور مثال از چاقو و کبریت و لوازم برقی استفاده نکنند زیرا ممکن است برای شان خطر آفرین باشد اما ضمن این آموزش باید استعمال درست و صحیح آن را نیز به کودکان خود یاد بدهید .

۲- آموزش رد شدن از خیابان

آموزش قواعد اجتماعی در جامعه برای فرزندان بسیار لازم و ضروری می‌باشد به طور مثال آموزش دادن کودک برای عبور از خیابان و یا توقف پشت چراغ قرمز یکی از این موارد می باشد شما باید به کودک خود آموزش دهید که هنگام رد شدن از خیابان به سمت چپ و راست خود نگاه کند و بعد رد شود و رنگ چراغ های راهنما را با آموزش بدهید و بگویید زمانی که چراغ قرمز است باید توقف کند و از خط هایی که محل عبور عابران می‌باشند عبور نمایند .

۳- هشدار در مورد افراد غریبه

به کودکان خود آموزش بدهید که به افراد غریبه خیلی نزدیک نشوند اگر در منزل تنها هستند در را برای غریبه ها باز نکنند اما طوری رفتار نکنید که افراد غریبه ای که در خیابان‌ ها یا در فروشگاه ها می بینند به نظرشان افراد خیلی بدی بیایند به گونه‌ ای این نکات ایمنی را آموزش بدهید که شرایط خطر در هنگام مواجه شدن با غریبه را درک کنند به طور مثال وقتی یک غریبه با دادن خوراکی می‌ خواست کودک را گول بزند و او را به خود به جایی ببرد این جا احساس خطر کند و با او حرف نزند آموزش شما باید به گونه‌ ای نباشد که اگر یک غریبه که در صف انتظار جای قرار گرفته به کودک شما لبخند زد یا با او شوخی می کند ترس کودک را بردارد .

۴- آموزش دادن آدرس و نشانی

به کودک خود اسم و تلفن و نشانی منزل را یاد بدهید یکی دیگر از آموزش‌های نکات ایمنی برای کودکان این است که مشخصات کامل فردی و محل زندگی را به کودک یاد بدهیم که اگر کودک گم شده یا در مسیر اتفاقی برایش افتاد از طریق آن بتواند پدر و مادر و آدرس منزل خود را پیدا کند چیزی که مهم است این جاست که به کودک آموزش دهید این آدرس را به هر کسی ندهد و فقط در شرایط بحرانی از آن استفاده نماید.

۵- آموزش ارتباط برقرار کردن با پلیس

یک کودک باید آموزش این را دیده باشند که در مواقعی که خطر برایش پیش می‌ آید مثلاً تصادف کرده یا فردی می‌خواهد را گول بزند یا حتی زمانی که گم شده شماره پلیس را بلد باشد و در صورت نیاز با آن ها تماس بگیرد لازم است این آموزش‌ ها را طی یک بازی به کودک خود یاد بدهید تا در ذهن او بماند.

۶- آموزش پیدا کردن محیط امن

یکی دیگر از موارد آموزش نکات ایمنی به کودکان این است که به کودک آموزش بدهید اگر در شرایط خطرناک قرار گرفته چگونه می‌ تواند یک محیط مناسب که امنیت بیشتری دارد را پیدا کند به طور مثال اگر در خارج از محیط خانه احساس خطر کرد به یک جای شلوغ مانند مغازه، یا کافی شاپ برود.

۷-آموزش ماندن در محل

یکی دیگر از آموزش‌ های نکات ایمنی به کودکان این است که به آن ها یاد بدهید اگر در یک محیط گم شد و والدین خود را پیدا نکرد دستپاچه نشود و در هر جایی که آن ها را گم کرده بماند و از جایش تکان نخورد زیرا در این شرایط بهتر می توانند کودک خود را پیدا کنند.

۸- آموزش شناخت اعضای بد

به کودک خود اسم اندام های خصوصی شان را یاد بدهید و به آن ها بگویید به هیچ وجه حق ندارد آن ها را لمس کند یا ببیند اگر آن ها اسم این اندام ها را بلد نباشند و به معلم یا کسی بخواهد بگویند که در خطر هستند شاید معلم متوجه منظور کودک‌ نشود و به حرف او اعتنایی نکند اما اگر اسم آن را بگوید دیگران متوجه می‌ شوند و به حرف آن ها اهمیت می دهند.

۹- اجتناب از پنهان‌کاری

دور ماندن از راز و پنهان کاری یکی که از چندین آموزش‌ نکات ایمنی به کودکان است امکان دارد افراد سودجو کودک را بترسانند و بگوید اگر این حرف را به پدر و مادر خود بگوید فلان کار را می کند به کودک یاد بدهید در همچنین مواقعی خانه و پدر مادر برایش بسیار امن هستند و هیچ چیز پنهانی بین شما و او وجود ندارد و هر مسئله ای را باید با شما در میان بگذارد.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=19581
  • منبع : ایرنا

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.