به گزارش تسریر، آرزو کاوهای درباره استفاده از نوشیدنیهای مناسب فصل تابستان اظهار کرد: به علت گرمای هوا و تعریق زیاد و از دست دادن آب قابل توجهی از بدن، لازم است بیشتر از مواقع دیگر مایعات به بدن رسانده شود به طوریکه در درجه اول آب بهترین نوشیدنی و مایعی است که افراد باید استفاده کنند.
وی افزود: بهتر است افراد بیشتر از آب استفاده کنند چراکه آب هیچ کالری ندارد و باعث چاقی و افزایش وزن نمی شود، اگر افراد تمایلی به نوشیدن زیاد آب ندارند می توانند آب های طعم دار بنوشند به طوریکه در آب از تکه های میوه، لیموترش، خاکشیر، تخم شربتی و نعناع استفاده کنند.
کاوهای خاطرنشان کرد: استفاده از نوشیدنی های گازدار و آبمیوه های صنعتی برای جبران آب از دست رفته بدن کار اشتباهی است چراکه علاوه بر تشدید تشنگی، به علت محتوای بالای قند، باعث چاقی و اضافه وزن هم می شوند.
این کارشناس ارشد تغذیه ادامه داد: استفاده از شربت های خانگی نیز در صورتی مجاز است که کم شکر بوده و یا حاوی مقداری دانه های فیبردار مانند خاکشیر یا تخم شربتی باشند.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، استفاده از شیر کم چرب خنک و دوغ کم نمک هم در این فصل از سال و در طول روز توصیه می شود اما باید از خوردن شیر پرچرب و دوغ شور امتناع کرد تا از ابتلا به پرفشاری خون و بیماری های قلبی در امان بود.
این کارشناس ارشد تغذیه استفاده از غذاهای آبکی و سالم مانند آبدوغ خیار و ماست خیار را توصیه کرد و گفت: چنانچه افراد تمایل دارند از آب های بطری استفاده کنند در زمان خرید بطری های نوشیدنی توجه داشته باشند که این بطری های پلاستیکی در معرض نور آفتاب و گرما نباشند چراکه باعث می شود مواد شیمیایی سرطان زا وارد مولکول های آب شود.
وی در پایان اظهار کرد: معمولاً توصیه بر این است که آب یخ زده و یا خیلی داغ استفاده نشود اما استفاده از آب خنک در حد معقول مشکلی نداشته و افراد می توانند از آن استفاده کنند.