• امروز : چهارشنبه, ۱۲ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

درمان‌های خانگی برای خارج کردن آب از گوش

  • کد خبر : 18827
  • ۱۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
درمان‌های خانگی برای خارج کردن آب از گوش
افرادی که آب وارد گوششان می‌شود، معمولاً بیان می‌کنند که احساس ناراحتی دارند.

به گزارش تسریر به نقل از مدیکال نیوز تودی، گاهی اوقات مایعاتی مانند آب می‌تواند وارد گوش شوند و حتی ممکن است داخل گوش گیر کنند. این اتفاق می‌تواند حس ناراحت کننده‌ای برای فرد ایجاد کند.

آب می تواند پس از شنا یا سایر فعالیت هایی نظیر آن وارد کانال گوش شده و در آنجا باقی بماند. آب معمولاً به طور طبیعی از گوش خارج می شود، با این حال، اگر آب تخلیه نشود، ممکن است منجر به عفونت گوش خارجی شود که به آن گوش شناگر می‌گویند.

فردی که آب در کانال گوشش گیر کرده است، ممکن است احساس غلغلک یا خارش را تجربه کند که از گوش تا فک یا گلو امتداد دارد. آنها همچنین ممکن است مشکلاتی با شنوایی داشته باشند، از جمله شنیدن صداهای اطراف به صورت بم یا نامفهوم؛ در نتیجه به سختی می‌توانند وظایفی را که باید، انجام دهند و در موارد حاد مایع به دام افتاده ممکن است باعث درد و تحریک پذیری شود.

معمولاً به دلیل ساختار گوش و ویژگی ضد آب جرم گوش، آب به خودی خود تخلیه می شود؛ با این حال، گاهی اوقات ممکن است فرد نیاز به استفاده از برخی درمان های خانگی برای درمان انسداد گوش داشته باشد.

 در این مطلب روش‌های ساده‌ای برای خارج کردن آب از گوش را به شما آموزش می‌دهیم.

خطرات ماندن آب در گوش به مدت طولانی

از دست دادن شنوایی
التهاب پرده‌ی گوش
تشکیل کیست.

همچنین نمونه‌هایی در مورد هنگامی که آب از ماندن در گوش خارجی، به سمت گوش میانی پیشروی می‌کند، وجود دارد. اگر این اتفاق بیفتد، باید مایع توسط پزشک خارج شود. با این حال، اگر مایعی که در گوش خارجی گیر افتاده است را بشناسید، برخی درمان‌های خانگی وجود دارند که می‌توانید امتحان نمایید.

نکاتی برای خارج کردن آب از گوش
یک فرد می تواند راه های مختلفی را امتحان کند تا به تخلیه آب از گوش کمک کند یا زباله های موجود در گوش را پاک کند. اگر افراد یک یا چند مورد از نکات زیر را امتحان کنند، ممکن است به حل مشکل کمک کند.

متخصصان توصیه می کنند که افراد هیچ جسم خارجی را وارد مجرای گوش نکنند. انجام این کار می تواند باعث آسیب دیدگی گوش و  یا بدتر شدن نهفتگی جرم گوش (سرومن) با فشاردادن بیشتر به داخل کانال شود.

اگر مشکل بدتر شد یا برای چند روز ادامه داشت، فرد باید حتی پس از انجام این روش ها با پزشک مشورت کند.

درمان‌های خانگی برای خارج کردن آب از گوش

۱- کمک گرفتن از گرانش
حتماً می‌دانید که همه چیز توسط قدرت گرانش به سمت پایین کشیده می شود و آبی هم که درون کانال گوش شما گیر کرده است به کمک آن می تواند خارج شود. برای استفاده از این روش باید:

سرتان را به طرفین کج کنید تا اجازه دهید مایع به آرامی به سمت پایین جاری شود.
اگر می‌خواهید سریع‌تر این اتفاق بیفتد، می‌توانید کف دستتان را مثل پیاله روی گوش خود بگیرید تا خلاء موقتی ایجاد کنید، که می‌تواند به خارج کردن آب از گوش کمک نماید.
به سرعت دستتان را بردارید و مایع را که از گوشتان خارج می‌شود، احساس کنید.

۲- سرکه‌ی سفید
موم گوش یکی از دلایلی است که باعث گیر افتادن آب در داخل گوش می شود. سرکه‌ی سفید، اسیدی دارد که می‌تواند موم گوش را، که باعث گیر افتادن مایع می‌شود، تخریب نماید. برای استفاده از این روش باید:

سرکه‌ی سفید را با کمی الکل طبی مخلوط کنید.
از یک قطره چکان استفاده نمایید و آن را روی گوش بچکانید.
با احتیاط، با کج کردن سرتان به سمت زمین آن را تخلیه کنید، تا زمانی که احساس کنید مایع شروع به خارج شدن می‌کند.

۳- پدیده‌ی والسالوا
این از آن نوع روش‌هایی است که می‌توانید انجام دهید در نتیجه مجاری استاخی باز خواهند شد و نهایتاً به مایع فشار می‌آورند تا از گوش هایتان خارج شود. برای استفاده از این روش باید:

دهانتان را ببندید و بینی تان را با انگشتانتان بگیرید.
شروع به بازدم از طریق بینی تان کنید، اما بینی و دهانتان را بسته نگه دارید.
این کار اجازه می‌دهد تا هوا از گوش هایتان خارج شود، که مجاری استاخی را باز نموده و آب را خارج می‌کند.
اگر بتوانید این کار را به درستی انجام دهید، یک صدای پاپ خواهید شنید.

 ۴- سشوار
افرادی هستند که اساساً از امتحان کردن این روش می‌ترسند، چون مطمئن نیستند این کار چگونه می‌تواند  به آنها کمک کند. باید به خاطر داشته باشید که  گرمای  هوای سشوار می‌تواند باعث شود تا آب گیر کرده درگوش سریع‌تر تبخیر گردد. برای استفاده از این روش باید:

یک سشوار را به فاصله‌ی حدود ۳۰ سانتی متر نگه دارید.
حتماً سشوار را روی هوای گرم تنظیم نمایید تا اجازه دهید هوا سریع‌تر به گوش نفوذ کند.
سشوار را در حالی که باد گرم می‌زند، به مدت حدوداً سی ثانیه در محل نگه دارید.
بررسی کنید که آب از گوش تان محو شده است یا خیر، اگر نشده، می‌توانید مجدداً سعی کنید.

 ۵- گرما درمانی
باید به خاطر داشته باشید که مایع معمولاً در مجاری استاخی به دام می‌افتد. این فرآیند اجازه می‌دهد تا مجاری استاخی باز شده و مایعی که ممکن است عامل ناراحتی گوشتان باشد، آزاد گردد. برای استفاده از این روش باید:

حتماً آب را حرارت دهید. اگر آبگرمکن دارید، می‌توانید از آب شیر استفاده نمایید.
یک پارچه‌ی تمیز داخل آب فرو ببرید و آب اضافی آن را خارج کنید.
پارچه را به مدت حدوداً ۳۰ ثانیه روی ناحیه‌ی گوش قرار دهید.
این کار باید چندین مرتبه انجام شود تا زمانی که مایع از گوش بیرون آورده شود.

۶- آدامس جویدنی

حتماً می‌دانید که وقتی شروع به جویدن چیزی می‌کنید، استخوان‌های فک شما به طرفین حرکت می‌کنند و طبیعتاً این می‌تواند بر گوش‌ها اثر بگذارد. برای استفاده از این روش باید:

 در حالی که سرتان را به سمت گوشی که آب داخل آن است کج کرده اید، بجوید.
شاید لازم باشد این کار را تا زمانی که احساس می‌کنید دیگر مایعی درون گوش تان نیست، ادامه دهید.

۷- بخار
آیا می‌دانید که بخار می‌تواند در خلاص شدن از تجمع مایعات درون گوش تان بسیار مؤثر باشد؟ باید به خاطر داشته باشید که بخار کمک می‌کند تا مجاری استاخی باز شده و این کار در نهایت مایعات درون گوش تان را خارج می کند. برای استفاده از این روش باید:

آب داغ را درون یک ظرف بریزید.
حتماً سرتان را با یک حوله بپوشانید، چون این کار اجازه‌ی خارج شدن را به بخار نمی‌دهد.
به آرامی بخار را استنشاق کنید.
این کار را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه انجام دهید.
سرتان را به سمتی که درگیر است کج کنید و مایعاتی را که شروع به خارج شدن می‌کنند، حس کنید.

۸- نمک
نکته‌ای که در مورد نمک وجود دارد این است که می‌تواند به طور عمده در خلاص شدن از مایع به دام افتاده در گوش مؤثر باشد.

چون می‌تواند به سهولت آب را جذب کند. باید به خاطر داشته باشید که گرما نیز به خلاص شدن از ناراحتی‌هایی که ممکن است به دلیل مایع به دام افتاده حس کنید، کمک می‌کند. برای استفاده از این روش باید:

نمک را در مایکروویو حرارت دهید.
حتماً نمک را درون یک پارچه‌ی تمیز قرار دهید و آن را بپیچید.
پارچه با نمک را نزدیک ورودی گوش قرار دهید و آن را به مدت حدوداً ۳ دقیقه همانجا نگه دارید.

۹- خمیازه
گاهی اوقات خمیازه کشیدن می‌تواند به سادگی فشاری را که ممکن است به دلیل مایعی که داخل گوش گیر کرده، ایجاد شده باشد، از بین ببرد. زمانی که شما  با خمیازه کشیدن فشار به گوش وارد می‌کنید، این کار می‌تواند همان موقع شروع به خارج کردن آب داخل گوش تان کند. برای استفاده از این روش باید:

اگر احساس می‌کنید باید خمیازه بکشید، مطمئن شوید که خمیازه را به درستی انجام می‌دهید تا به فک تان آسیب وارد نکنید.
می‌توانید حس کنید که مجاری استاخی شروع به تخلیه می‌کنند، به خصوص زمانی که صدای پاپ می‌شنوید.
این کار کمک می‌کند تا مایعی را که ممکن است گیر کرده باشد، خارج نمایید.

۱۰- روغن زیتون
باید به خاطر داشته باشید که اگر دوست دارید از شر مایعی که داخل گوش تان گیر کرده است خلاص شوید.این کار به طور مؤثر به خارج شدن مایع کمک می‌کند.

در عین حال، روغن زیتون خواص ضد عفونی کننده دارد که می‌تواند برای کاهش احتمال التهاب داخل گوش هایتان موثر باشد؛ برای استفاده از این روش باید:

حتماً روغن زیتون را کمی گرم کنید.
وقتی به اندازه‌ی کافی گرم شد از یک قطره چکان برای انداختن چند قطره روغن زیتون در داخل گوش، استفاده نمایید.
۱۰ دقیقه صبر کنید تا روغن زیتون فرو برود
سرتان را به طرفین بگردانید و صبر کنید تا روغن زیتون به همراه آب خارج شود.
می‌توانید از یک تکه پنبه برای پاک کردن اضافه‌های آن استفاده نمایید.

۱۱-  قطره ی هیدروژن پراکسید
قطره های پراکسید هیدروژن ممکن است به حذف موم و موادی که مسیر کانال گوش را مسدود کرده و ممکن است آب را به دام بیندازند، کمک کند. در حالی که جرم گوش برای به دام انداختن مواد و جسم خارجی در گوش مهم است، اما تجمع آن می تواند گوش را مسدود کرده و مانع عبور آب شود.

پزشکان چندین قطره گوش  پراکسید هیدروژن را با سایر مواد ترکیب می کنند تا به باز کردن جرم گوش چسبنده یا نهفته و سایر مایعات گیر کرده در کانال کمک کند.

برای استفاده از قطره ی پراکسید هیدروژن،‌ سر را خم کنید تا گوش آسیب دیده رو به بالا باشد ۲ تا ۳ قطره از محلول را در گوش آسیب دیده ریخته و  بگذارید چند دقیقه بماند؛ به آرامی سر را بچرخانید، اجازه دهید  محتویات گوش روی حوله تخلیه شود، سپس گوش خارجی را خشک کنید.

افرادی که نباید از پراکسید هیدروژن در گوش خود استفاده کنند:

اخیراً جراحی گوش داشته اند
بریدگی های باز در مجرای گوش خود دارند
ممکن است پرده گوش پاره شده باشد
احتمال عفونت گوش داشته باشند
هر کسی که در مورد وضعیت خود مطمئن نیست باید قبل از استفاده از پراکسید هیدروژن در گوش خود با پزشک مشورت کند.

 

برای خارج کردن آب از گوش این کارها را انجام ندهید
نبایدهای خاصی وجود دارد که باید هنگام خارج کردن آب از گوش در نظر بگیرید.از جمله:

فشار دادن و فرو بردن اشیاء در مجرای گوش، مانند گوش پاک کن، گیره یا سنجاق سر
فرو بردن انگشتان یا ناخن ها در گوش
قرار دادن سشوار، پنکه یا چیزهایی که هوا را بسیار نزدیک به گوش وارد می کنند، زیرا صدا یا فشار ممکن است به ساختارهای ظریف گوش آسیب برساند.

چگونه از بروز مشکل جلوگیری کنیم
این نکات ساده می تواند به جلوگیری از گیرکردن آب در گوش کمک کند:

وقتی به شنا می روید از گوش گیر و یا کلاه شنا استفاده کنید.
پس از استحمام و یا شنا، قسمت بیرونی گوش خود را با حوله کاملا خشک کنید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=18827

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.