• امروز : پنجشنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 26 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

1

چرا هنگام عصبانیت گریه می‌کنم؟

  • کد خبر : 18031
  • ۰۲ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
چرا هنگام عصبانیت گریه می‌کنم؟
برخی افراد هنگام عصبانیت داد می‌زنند و جیغ می‌کشند، اما برخی دیگر هنگام عصبانیت گریه می‌کنند.

به گزارش تسریر، گریستن در واقع یک واکنش بسیار طبیعی به خشم است چرا که خشم معمولاً نتیجه‌ی احساس صدمه یا ناراحتی است. سابرینا رومانوف روان‌شناس بالینی می‌گوید: «در اصل ابراز خشم آسون‌تره تا آسیب‌پذیریِ ناشی از پذیرش و ابرازِ ناراحتی.»

به گفته‌ی رومانوف وقتی خشم‌تان را ابراز می‌کنید دسترسیِ شما به درد و احساسات نهفته‌ی مرتبط با خشم آسان‌تر می‌شود به همین دلیل ممکن است هنگام عصبانیت گریه کنید.

راهکارهای رویارویی با گریستن موقع عصبانیت

نفس‌های عمیق بکشید

خشم سبب بروز تغییرات روانی و فیزیولوژیکی در بدن می‌شود، مثلاً افزایش ضربان قلب، فشار خون و آدرنالین. این تغییرات سرعت واکنش‌های شما را بالا برده و توانایی تصمیم‌گیری‌های منطقی را کاهش می‌دهد. نفس عمیق کشیدن راه خوبی برای آرام شدن است.

احساسات‌تان را به اشتراک بگذارید

بخشی از دلیلِ خشمگین شدن زیر پا گذاشته شدنِ مرزهای شما و احساسِ دیده نشدن یا بدرفتاری از سوی دیگران است. خشم واکنش بزرگیست که نادیده گرفتن آن آسان نیست. از این رو، باید به اشتراک گذاشتن احساسات را جدی بگیرید. معنایش این نیست که هر وقت عصبانی هستید فریاد بکشید بلکه با یک دوست یا عضوی از خانواده درددل کنید یا احساسات‌تان را روی کاغذ بنویسید تا موقعیت را واضح‌تر ببینید، محرک خشم‌تان را شناسایی کنید و سپس به روش موثرتری واکنش نشان دهید.

خونسردی خودتان را در جمع حفظ کنید

گاهی‌اوقات در حضور جمع عصبانی شده‌اید، اما نمی‌خواهید کسی گریه‌ی شما از سرِ خشم را ببینید. در این موقعیت‌ها، باید به صورت موقت جلوی اشک‌هایتان را بگیرید اگر این خودداری مانع بدتر شدن موقعیت و سوءتفاهم و انگ زدن به شما می‌شود. اگر امکان‌پذیر است، به فرد مقابل بگویید باید درنگ کنید، موضوع را عوض کنید یا بعداً درباره‌اش حرف بزنید و ادامه‌ی آن را به زمان دیگری موکول کنید.

راه دیگر اینست که افکاری را که محرک گریستن‌تان شده‌اند به بخش‌های کوچک تقسیم کنید و این قول را به خودتان بدهید که در فرصت مناسب به آن‌ها واکنش نشان می‌دهید و سپس به موقعیت باز گردید. تجسم در این موقعیت‌ها مفید است، مثلاً تصور کنید افکار شما به شکل تصاویر کارتونی درآمده‌اند و شما آن‌ها را در یک جای امن (مثلا در یک کابینت) قرار می‌دهید تا در فرصت مناسب به آن‌ها رسیدگی کنید.

گاهی‌اوقات بهترین کار اینست که موقعیت را ترک کنید، برای آرام کردن خودتان وقت بگذارید و در صورت لزوم زمانی که آرام شدید درباره‌ی واکنش‌تان توضیح دهید.

احساسات‌تان را رها کنید

وقتی احساس امنیت می‌کنید چه با دیگران و چه در خلوت خودتان، از گریستن به عنوان پاک‌سازی روانی استقبال کنید. گریستن یک ابزار ذاتی برای کنترل احساسات است. زمانی که نیاز به گریستن دارید دارید نباید در برابر آن مقاومت کنید. این مکانیسم داخلی برای پردازش و مدیریت احساسات شدید ما خلق شده است.

نتیجه‌گیری

گریستن یک واکنش عادی به خشم است، چرا که خشم معمولاً به واسطه‌ی موقعیت‌های آسیب‌زا ایجاد می‌شود. گریستن راهی برای آزادسازی احساسات و درک بهتر آنهاست.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=18031

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.