• امروز : چهارشنبه, ۱۹ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 8 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

بهترین روش درمان بزرگی سینه در مردان

  • کد خبر : 17962
  • ۰۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
بهترین روش درمان بزرگی سینه در مردان
بزرگ شدن سینه یا افزایش بافت غده سینه در مردان ژنیکوماستی نامیده می شود.
به گزارش تسریر، ژنیکوماستی می تواند در اوایل کودکی، بلوغ یا سن بالاتر (۶۰ سال و بالاتر) رخ دهد که می تواند یک تغییر طبیعی باشدچنانچه این بزرگ شدن سینه دردناک نباشد، تا حدودی می توان گفت جای نگرانی ندارد و شخص می تواند با ورزش از شر این بزرگ شدن سینه خلاص شود.

مردان همچنین ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی یا عوارض جانبی دارو دچار ژنیکوماستی شده و  ممکن است برای یک یا هر دو سینه آنها اتفاق بیفتد.

اکثر موارد ژنیکوماستی نیازی به درمان ندارند؛ با این حال، به دلایل زیبایی، این وضعیت می تواند بر عزت نفس تأثیر بگذارد و باعث کناره گیری شخصی از فعالیت های عمومی شود. ژنیکوماستی را می توان با دارو، جراحی یا با قطع مصرف برخی داروها درمان کرد.

علائم بزرگ شدن سینه در مردان

علائم ژنیکوماستی عبارتند از:

  • سینه های متورم
  • ترشحات سینه
  • حساسیت سینه

بسته به علت، ممکن است علائم دیگری نیز وجود داشته باشد. اگرعلائم بزرگ شدن سینه مردانه را دارید، با پزشک خود تماس بگیرید تا بتواند علت بیماری شما را تشخیص دهد.

چه چیزی باعث بزرگ شدن سینه در مردان می شود؟

کاهش هورمون تستوسترون معمولاً با افزایش هورمون استروژن باعث بزرگ شدن سینه در مردان می شود. این نوسانات هورمونی می تواند در مراحل مختلف زندگی طبیعی باشد و می تواند بر نوزادان، کودکان در حال ورود به بلوغ و مردان مسن تأثیر بگذارد.

آندروپوز

آندروپوز مرحله ای از زندگی مرد است که مشابه یائسگی در زنان می باشد. در طول آندروپوز، تولید هورمون های جنسی مردانه، به ویژه تستوسترون، طی چندین سال کاهش می یابد. این اتفاق معمولا در حدود میانسالی رخ می دهد. عدم تعادل هورمونی در نتیجه ممکن است باعث ژنیکوماستی، ریزش مو و بی خوابی شود.

بلوغ

اگرچه بدن پسران آندروژن (هورمون های جنسی مردانه) تولید می کند، اما هورمون زنانه استروژن را نیز تولید می کند. هنگام ورود به دوره ی بلوغ، بدن آنها ممکن است استروژن بیشتری نسبت به آندروژن تولید کند که می تواند منجر به ژنیکوماستی شود. این وضعیت معمولا موقتی است و با متعادل شدن مجدد سطح هورمون ها فروکش می کند.

شیر مادر

هنگام نوشیدن شیرمادر، نوزادان ممکن است دچار ژنیکوماستی شوند. هورمون استروژن در شیرمادر وجود دارد، بنابراین نوزادان ممکن است کمی افزایش سطح استروژن خود را تجربه کنند.

مواد مخدر

داروهایی مانند استروئیدها و آمفتامین ها می توانند باعث افزایش اندکی سطح استروژن شوند. این می تواند منجر به ژنیکوماستی شود.

سایر شرایط زمینه ای

علل کمتر شایع ژنیکوماستی شامل تومورهای بیضه، نارسایی کبد (سیروز)، پرکاری تیروئید و نارسایی مزمن کلیه است.

بزرگ شدن سینه در مردان چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تعیین علت تورم سینه‌ها، پزشک در مورد سابقه پزشکی شما و خانواده تان سؤالاتی می‌پرسد. آنها همچنین سینه ها و اندام تناسلی شما را معاینه فیزیکی می کنند. در ژنیکوماستی، قطر بافت سینه بیشتراز ۰.۵ سانتی متر می باشد.

اگر علت وضعیت شما مشخص نباشد، پزشک ممکن است آزمایش خون را برای بررسی سطح هورمون شما و ماموگرافی یا سونوگرافی برای مشاهده بافت سینه و بررسی هرگونه رشد غیرطبیعی تجویز کند. در برخی موارد، آزمایش‌های بیشتری مانند اسکن MRI، سی‌تی‌اسکن، اشعه ایکس یا بیوپسی ممکن است ضروری باشد.

بزرگی سینه ی مردانه چگونه درمان می شود؟

 ژنیکوماستی معمولاً نیازی به درمان ندارد و خود به خود برطرف می شود. با این حال، اگر ناشی از یک بیماری زمینه‌ای باشد، باید آن عارضه برای رفع بزرگی سینه درمان شود.

در مواردی که ژنیکوماستی باعث درد شدید یا خجالت فرد می شود، ممکن است از داروها یا جراحی برای اصلاح این وضعیت استفاده شود.

عمل جراحی

می توان از جراحی برای برداشتن چربی اضافی سینه و بافت غدد استفاده کرد. در مواردی که بافت متورم زمینه ی بیماری را فراهم کرده باشد، پزشک ممکن است ماستکتومی( جراحی برای برداشتن بافت اضافی) را پیشنهاد دهد.

مشاوره

ژنیکوماستی ممکن است باعث شود که خجالت زده شوید، اگر احساس می‌کنید که شما را افسرده می‌کند تا حدی که نمی‌توانید در فعالیت‌های عادی خود شرکت کنید، با پزشک یا مشاور خود صحبت کنید. همچنین ممکن است صحبت با سایر مردانی که این عارضه را دارند در یک گروه حمایتی کمک کند.

تستوسترون پایین و ژنیکوماستی

تستوسترون پایین اغلب نتیجه افزایش سن است. اگر سطح تستوسترون مردان به ویژه در مقایسه با استروژن پایین باشد، یا اگر فعالیت استروژن بیش از حد نسبت به تستوسترون وجود داشته باشد، سینه های بزرگتر ممکن است ایجاد شود.

 شرایط زمینه ای نیز می تواند زمینه ساز کمبود این هورمون در بدن باشد. با پزشک خود صحبت کنید که آیا تستوسترون پایین شما ممکن است نتیجه یک بیماری زمینه ای باشد، مانند:

  • آسیب به سلول های بیضه که تستوسترون تولید می کنند
  • تصادف
  • التهاب (تورم)
  • سرطان بیضه
  • درمان سرطان، از جمله پرتودرمانی و شیمی درمانی
  • بیماری هایی که بخش هایی از مغز مانند هیپوتالاموس و غده هیپوفیز را تحت تاثیر قرار می دهند

 علاوه بر این، اگر استروئیدهای آنابولیک مصرف می کنید، ممکن است به توانایی بدن خود برای تولید تستوسترون آسیب وارد کنید.

مردانی که هورمون تستوسترون دریافت می کنند معمولاً نتایج قابل توجهی دارند، آنها اغلب در موارد زیر بهبود می یابند:

  • انرژی
  • میل جنسی
  • نعوظ
  • وضعیت خواب
  • بافت عضلانی بدن

بزرگ شدن سینه، اگر علت چاقی باشد

برخی از پسران و مردان، در قفسه‌ سینه ی خود بافت چربی زیادی دارند و ممکن است این بافت چربی طوری به نظر برسد که ‌انگار پستان ها بزرگ شده‌اند. به ‌این حالت ژنیکوماستی کاذب گفته می شود .پُرخوری و چاقی باعث انباشته شدن چربی در سینه مردان می شود. چنانچه این بزرگ شدن سینه دردناک نباشد، تا حدودی می توان گفت جای نگرانی ندارد و شخص می تواند با ورزش از شر این بزرگ شدن سینه خلاص شود. در روند برنامه ورزشی توجه به تمرینات هوازی و بدنسازی بسیار مهم است. زیرا باید با تمرینات هوازی چربی اضافه بدن از بین برود و از طرف دیگر با برنامه بدنسازی به فکر فرم دادن به عضلات سینه ای باشد. تغذیه صحیح نیز در این روند حتما” باید مورد توجه قرار بگیرد.

برخی بیماری ها که در بروز ژنیکوماستی تأثیر دارند شامل: بیماری مزمن کبدی، نارسایی کلیه و دیالیز، مصرف ماری جوانا (یا حشیش)، درمان هورمونی سرطان پروستات، پرتودرمانی برای تومورهای بیضه، عوارض جانبی برخی از داروها (مانند کتوکونازول، اسپیرونولاکتون، مترونیدازول، سایمتیدین)، کمبود هورمون مردانه تستوسترون و اختلال در کار کرد تیروئید می شود.

بزرگ شدن سینه به علت مصرف داروهای بدنسازی

همانطور که در ابتدا مطرح شده است، ژنیکوماستی تعریفی از بزرگ شدن سینه در مردان است. این بیماری در میان بدنسازان بسیار شایع است که در آن غدد شیری موجود در سینه تحت تأثیر هورمون قرار می گیرند و شروع به رشد می کنند. به طور طبیعی بافت سینه مردان در ابتدای خلقت ساختمانی مشابه با خانم ها دارد. در خانم ها با فعال شدن هورمون های جنسی زنانه این بافت رشد می کند ولی در مردان که هورمون تستوسترون دارد، رشد نکرده باقی می ماند.

ژنیکوماستی به علت مصرف داروهای هورمونی که برای افزایش حجم استفاده می شود در بین بدنسازها بسیار شایع است. اگر چه همه مصرف کنندگان چنین داروهای این مشکل را پیدا نمی کنند اما به نظر می رسد ژنتیک در این بیماری تا حدودی باعث بروز آن می شود. یعنی اگر بدن کسی به این بیماری مستعد باشد با مصرف داروهای هورمونی بیشتر در معرض این بیماری می باشد.

استروئیدهای آنابولیک،ناندرلون و تستوسترون از جمله هورمون های رایج در بزرگ شدن غیر طبیعی سینه هستند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=17962

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.