• امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

داوطلبان کنکور چگونه استرس خود را کاهش دهند؟

  • کد خبر : 17585
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
داوطلبان کنکور چگونه استرس خود را کاهش دهند؟
داوطلبان کنکور در فاصله 10 روزه تا آزمون سراسری باید از طریق راهکارهایی استرس خود را کاهش دهند.

به گزارش تسریر، تنها ۱۰ روز تا کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ باقی مانده و این روزهای پایانی معمولا برای داوطلبان کنکور و خانواده هایشان روزهای مملو از استرس و اضطراب است.

داوطلبان کنکور که در این روزهای پایانی پیوسته مشغول تست زنی هستند و احتمالا فرصتی برای انجام راهکارهایی که از استرسشان جلوگیری می کند ندارند اما کنکوری ها باید بدانند که تنش و استرس در عملکرد مغز افراد اختلال ایجاد می‌کند و حتی بر روی اعتماد به نفس انسان ها تاثیر گذار است بنابراین باید افکار منفی و استرس زا را از خودشان دور کنند.

اینکه داوطلب کنکور فکر کند هر چه آموخته است از یادش رفته افکاری منفی است که باید از ذهن دور شود، کنکوری ها باید بدانند سیطره این افکار در ذهن در این شرایط بسیار طبیعی است و نباید آن را جدی بگیرند زیرا این حالت به هراس و ترس کاذب از آزمون می‌انجامد بنابراین داوطلبان باید به آموخته‌های خود اطمینان کرده و هیچگونه دل نگرانی به خود راه ندهند.

البته وجود کمی استرس طبیعی است و مشاوران و کارشناسان راهکارهایی نیز در این زمینه پیشنهاد کرده اند.

روی بیشتر صحبت‌های کارشناسان با خانواده داوطلبان است، خانواده‌ها می‌توانند در کاهش استرس کنکوری‌ها نقش بسیاری داشته باشند.

والدین باید در حفظ آرامش خانه بکوشند، وجود تنش در خانه سبب افزایش استرس داوطلبان کنکور می‌شود.

همچنین خانواده‌ها می‌توانند نکات مثبت را به فرزندشان یادآوری کنند و در این روزهای پایانی از صحبت‌های منفی دوری کنند.

 کارشناسان آموزشی معتقدند والدین کنکوری‌ها باید واقع‌گرا باشند و توقع آنچنانی از فرزندشان نداشته باشند، والدین نباید رویاهای خود را در آینده فرزندشان دنبال کنند.

در این زمینه با منصور سعیدی مشاور آموزشی گفت‌وگو کردیم.

سعیدی گفت: اینکه داوطلب از طریق استرس تحریک شود تا بهتر درس بخواند خوب است اما گاهی استرس سبب اختلال در درس خواندن افراد می‌شود که این استرس برای داوطلبان کنکور مخرب است.

وی افزود: داوطلبان باید در تصورات خود درباره کنکور تصورات واقعی داشته باشند و بدانند که برای تمام داوطلبان که رقبای یکدیگر محسوب می‌شوند، تست‌هایی وجود دارد که ممکن است نتوانند آن‌ها را پاسخ دهند بنابراین می‌توانند از آن تست‌ها بگذرند، اگر داوطلبان فکر کنند که همه تست‌ها را باید پاسخ دهند آنگاه اگر برای گزینه‌های یک سوال شک داشته باشند استرس می‌گیرند و این استرس باعث می‌شود تا داوطلب نتواند به سوالات دیگر هم پاسخ دهد.

مشاور کنکور در ادامه گفت: داوطلبان باید در آزمون‌های خانگی از سوالاتی که بلد نیستند عبور کنند تا این موضوع برایشان عادی شود، می‌توانند برای آن سوال یک علامت بگذارند تا در صورت داشتن وقت بتوانند دوباره به سوال برگردند و با آرامش کامل درباره آن فکر کنند.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه و ورزش اظهار داشت: بچه‌ها باید از نظر ویتامین‌های B و C در این روزهای پایانی غنی شوند تا به ایجاد آرامش در آن‌ها بینجامد، همچنین می‌توانند با ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی یا دوچرخه سواری استرس را از خود دور کنند، والدین نیز باید با صحبت‌های مثبت که موضوعش با کنکور متفاوت باشد، داوطلب را از فضای استرس خارج کنند.

حسین توکلی مشاور کنکور نیز در این باره در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: داوطلبان کنکور باید بدانند که استرس و اضطراب سبب می‌شود تا تمرکز کنکوری‌ها از بین برود و داوطلب نتواند به سوالات به درستی پاسخ دهد.

وی افزود: داوطلبان اگر پاسخ سوالی را نمی‌دانستند، باید آن سوال را رها کرده و به سراغ سوال بعدی بروند، البته می‌توانند در کنار آن سوال علامت بزنند تا پس از اتمام کامل تمام سوالات، در زمان اضافه‌ای که باقی آورده‌اند به سراغ سوالات علامت زده بروند.

همچنین مهران منتظر رتبه برتر کنکور سال ۹۸ نیز در این باره گفت: داوطلبان اگر بدانند که همه چیز کنکور نیست و و بسیاری از افراد بدون قبولی در کنکور هم در زندگی موفق بوده‌اند، داوطلبان نباید به این موضوع فکر کنند که اگر یک سوال را بلد نیستند چه اتفاقی ممکن است بیفتد، عدم تمرکز ذهن داوطلب را به هم میریزد و سبب اختلال در پاسخگویی به سوالات می‌شود.

وی افزود: والدین نیز باید بتوانند محیط را برای داوطلبان آرام نگه دارند و حتی با یکدیگر به طبیعت بروند تا فشارهای روانی چند ساعتی در هفته پایانی کاهش یابد.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=17585

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.