• امروز : یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 19 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

۱۲ تکنیک برای بحث موثرتر با همسر

  • کد خبر : 17230
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۰
۱۲ تکنیک برای بحث موثرتر با همسر
یک مطالعه آنلاین در سال ۲۰۱۲ نشان داده است که زوج‌هایی که درگیری و جدال را به طرز سالمی پشت سر می‌گذارند، ۱۰ برابر بیشتر از کسانی که بحث کردن را نادیده می‌گیرند، دارای یک رابطه شاد هستند. بنابراین، دعوا با فردی که با او زندگی می کنید می‌تواند مزایای زیادی برای شما داشته باشد، به شرطی که هر دوی شما آن را به شکل سازنده انجام دهید.

به گزارش تسریر، بنابراین هنگامی که برای ایجاد روابط قوی تر جدل می کنید، این ۱۲ تکنیک را امتحان کنید.

۱. زمان و مکان مناسبی را برای صحبت در مورد مسائل در نظر بگیرید.

اگر احساس می کنید همه چیز دست در دست هم میدهد تا بحثی شکل بگیرد، باید لحظه و مکانی مناسب را برای تخلیه ناراحتی انتخاب کنید. وقت گذاشتن قبل از مشاجره در مورد این موضوع به هر دوی شما کمک می کند تا خود را آماده کنید و قبل از اینکه از روی عصبانیت و ناامیدی با یکدیگر حرف بزنید، عاقلانه صحبت کنید. بنابراین، اگر شروع به دعوا کردید، همانطور که روانشناسان توضیح می‌دهند، چیزی شبیه به این بگویید: «امروز عصر (یا زمانی دیگر که فرصت بحث کردن وجود دارد)، بهش بپردازیم».

۲. قبل از وارد شدن به مکالمه مطمئن شوید که نیازهای اساسی شما برآورده شده است.

یکی از قوانین مهمی که برای داشتن جدال سالم باید رعایت شود، این است که بررسی کنیم آیا آمادگی داریم وارد این گفت و گوی بحث برانگیز شویم؟ جنگیدن با یکی از عزیزان بسیار دشوار است؛ به همین دلیل است که کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند قبل از انجام یک گفت وگوی سخت، مطمئن شوند که نیازهای اولیه‌شان مانند غذا، آب، هوا و خواب برآورده شده است.

۳. درباره همان موضوع بحث کنید؛ به گذشته برنگردید.

در طول یک مشاجره، احتمال  دارد که اشتباهات گذشته را بیان کنید و موضوع را به مشکلات دیگری که قصد داشتید بعداً درباره آنها صحبت کنید منحرف کنید. اما این فقط اوضاع را بدتر می کند؛ زیرا هر دوی شما نمی توانید همزمان روی یک چیز تمرکز کنید. در عوض، برای بحث در مورد موضوع فعلی بر روی حل همان مسئله تمرکز کنی. هنگامی که اولین مشکل را حل کردید، می توانید در شرایط مختلف به موضوع جدیدی بپردازید.

۴. قبل از صحبت کردن با دقت گوش دهید.

وقتی یکی از عزیزان چیزی می گوید که شما با آن موافق نیستید، احتمالاً فوراً واکنش نشان می دهید. اما بدانید بهترین کار این است که تا زمانی که صحبت های طرف مقابل تمام شود، سر تا پا گوش باشید. این فقط نشان دهنده احترام، تمایل به همکاری و مهمتر از همه، گوش دادن به اوست. همچنین، به یاد داشته باشید که زبان بدن مناسب نیز می تواند باعث شود که آنها احساس کنند شنیده می شوند.

۵. سرزنش کردن ممنوع!

یک تکنیک آسان و در عین حال بسیار مؤثر استفاده از «من» به جای «تو» است. به عبارت دیگر، گفتن «تو برای تولد دوستم نیامدی» با گفتن «عدم شرکت در جشن تولد دوستم باعث ناراحتی من شد» بسیار متفاوت است. این در واقع کمک می کند تا احساسات و ناامیدی های خود را بدون سرزنش کردن که معمولاً به خوبی به پایان نمی رسد، به اشتراک بگذارید.

۶. از گفتن عبارات مبالغه آمیز مثل «همیشه» و «هرگز» اجتناب کنید.

هنگامی که شخصی شروع به استفاده از کلمات تعمیم‌دهنده می‌کند، مانند «همیشه» و «هرگز»، به طور خودکار موقعیت را بزرگ‌نمایی می‌کند و باعث می‌شود که فرد مقابل رفتار تدافعی بگیرد. اگر روی به اشتراک گذاشتن احساسات خود با آرامش تمرکز کنید، یا شاید از کلمات کمتر تهاجمی مانند “گهگاهی” استفاده کنید، می‌توان از این وضعیت جلوگیری کرد.

۷. انتقادات سازنده خود را مطرح کنید.

انتقاد بخشی عادی از یک رابطه است، زیرا ممکن است فرد مقابل شما نقص های زیادی داشته باشد و برخی رفتارهای غیرقابل قبول داشته باشد. با این حال، هنگامی که ناامیدی خود را با حملات کلامی تند ابراز می کنید، عزت نفس شریک خود را از بین می برید و بین شما ۲ نفر فاصله عاطفی ایجاد می کنید. در عوض، به شیوه ای دوستانه ارتباط برقرار کنید که بر خود رفتار متمرکز باشد نه شخص مقابل شما. یکی از تکنیک‌هایی که می‌توانید در این مورد استفاده کنید، ساندویچ رویارویی است – یعنی در ابتدا و در پایان انتقاد، حتما چند کلمه تحسین‌کننده و تشویق کننده به طرف مقابل بزنید.

۸. احساسات‌تان را کنترل کنید.

مشاجره ها سخت هستند و اگر یاد نگیریم احساسات خود را در زمان های سخت کنترل کنیم، ممکن است در مسیری مخرب قرار بگیریم. از سوی دیگر، ما می‌توانیم یاد بگیریم که مسئول احساسات خود باشیم.   به همین دلیل است که مدیتیشن در بین متخصصان روابط بسیار مورد تحسین قرار می‌گیرد.

۹. اگر لازم است کمی در بحث وقفه بیندازید.

اوضاع می تواند به سرعت در میانه مشاجره تشدید شود یا گاهی اوقات یکی از شما می تواند به نقطه جوشی برسد که می تواند منجر به توهین یا حتی خشونت شود. در این مورد، بهتر است از بحث دور شوید تا آرام شوید و برای حل تعارض واقعی برگردید. البته توجه داشته باشید که کارشناسان می گویند که این وقفه نباید بیش از ۲۴ ساعت باشد.

۱۰. بازتاب زبان بدن یکدیگر باشید.

بازتاب یک شخص  به حرکات و کلمات فرد اشاره دارد. بر اساس تحقیقات روان‌شناختی، این رفتار نشانه‌ای از یک ارتباط قوی است، زیرا بازتاب یک فرد به ما کمک می‌کند تا درک بهتری از آنچه دیگری از دیدگاه او تجربه می‌کند داشته باشیم. وقتی این اتفاق می افتد، هر دوی شما نوعی همدلی، راحتی و اعتماد نسبت به یکدیگر احساس می کنید.

۱۱. به یاد داشته باشید که شما در یک تیم هستید.

وقتی تصمیم می‌گیرید با کسی باشید، روی اینکه چه کسی درست می‌گوید و چه کسی اشتباه می‌کند، تمرکز نمی‌کنید، در عوض، هر دو با هم روی حل مشکل کار می‌کنید. همه چیز وقتی بهتر می شود که بپذیرید هم تیمی هستید و نه دشمن.

۱۲. برای مشاجره‌های‌تان قوانین تعیین کنید.

پس از چند دعوا، یاد می گیریم همدیگر را درک کنیم و به یکدیگر احترام بگذاریم. به عنوان مثال، طرف مقابل شما ممکن است دوست نداشته باشد که در وسط یک مشاجره حرف شما قطع شود یا از او دور شود و از سرزنش مداوم متنفر باشید. دفعه بعد، هر دوی شما از آن رفتارهای مضر اجتناب می کنید و قوانینی را برای نحوه بحث کردن درباره موضوعات تعیین می کنید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=17230

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.