پروفسور امیر حسین امامی فوق تخصص خون و سرطان در گفتگو با تسریر درباره نقش تغذیه در دوران پس از شیمی درمانی گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی و غذایی پس از شیمی درمانی جز ضروریات است تا بتوان عوارض ناشی از شیمی درمانی را کاهش داد.
وی ادامه داد: استفاده از دهانشویه خانگی ۴ الی ۵ بار در روز، رعایت بهداشت دهان بعد از هر وعده غذایی و قبل از خواب در دستور کار قرار بگیرد.
پروفسور امامی افزود: مایعات کم شکر و ترش از جمله لیموناد و آب پرتقال را بصورت سرد استفاده کنید و به میزان کافی مایعات به ویژه نوشیدنی های بدون کافئین و سرد میل کنید .
فوق تخصص خون و سرطان ادامه داد: در غذاها از انواع سس ها و آب گوشت به عنوان روان کننده استفاده کنید و همچنین از غذاهای نرم، مرطوب و کم نمک و از آبنبات های بدون قند حاوی نعناع با مواد ترش استفاده کنید.
پروفسور امامی یادآورشد: نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را در یک لیوان آب حل کنید و روزی چند مرتبه در دهان بچرخانید و این امر می تواند بسیار موثر باشد.