به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: افزایش میزان سدیم در رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به بیماری درماتیت آتوپیک را افزایش دهد.
در این بررسی متخصصان آمریکایی ارتباط بین مصرف سدیم و درماتیت آتوپیک را در یک گروه جمعیتی متشکل از ۱۳ هزار و ۱۸۳ کودک و بزرگسال که در فاصله سالهای ۲۰۰۰-۱۹۹۹، ۲۰۰۲-۲۰۰۱ و ۲۰۰۴-۲۰۰۳ شناسایی شده بودند، بررسی کردند.
متخصصان مشاهده کردند: میانگین سدیم موجود در رژیم غذایی ۳.۳۰ گرم بود و شش درصد از شرکت کنندگان در زمان نظرسنجی از ابتلا به عارضه درماتیت خبر دادند در حالیکه ۱۲ درصد از شرکت کنندگان ابتلا به درماتیت را در سال قبل گزارش کردند.
متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: با در نظر گرفتن فاکتورهایی از جمله سن، جنسیت، قومیت و نسبت درآمد، افزایش یک گرمی در مصرف سدیم با افزایش خطر ابتلا به درماتیت در دوره فعلی و افزایش غیر قابل توجهی در خطر بروز درماتیت در سال قبل مرتبط بود.
به گزارش مدیکال اکسپرس، این داده ها حاکی از تاثیر محدود کردن مصرف نمک به عنوان یک عامل مداخله کننده کمهزینه و ایمن برای مهار بیماری پوستی درماتیت آتوپیک است.