دکتر مهدی فرساد فوق تخصص جراحی ریه و قفسه سینه در گفتگو با پایگاه خبری تسریر در تشریح وضعیت ویروس آبله میمون گفت: این بیماری بیشتر در مناطق دور افتاد کشورهای مرکز و غرب آفریقا در نزدیکی جنگل های بارانی استوایی رخ می دهد.
وی ادامه داد: ویروس آبله میمون دارای دو گونه اصلی در آفریقای غربی و مرکزی است و این در حالی که موارد ابتلا به این بیماری در آمریکا، کانادا، اسپانیا، پرتغال و بریتانیا گزارش شده است.
فوق تخصص جراحی ریه و قفسه سینه تصریح کرد: هیچ درمانی خاصی برای آبله میمون وجود ندارد اما با پیشگیری میتوان از انتقال ویروس آبله میمون جلوگیری کرد. ثابت شده است که واکیسناسیون علیه آبله ۸۵ درصد در پیشگیری از آبله میمون موثر است.
وی ادامه داد: نشانه های اولیه این بیماری شامل تب، سردرد، ورم، کمردرد، درد عضلات و بی حالی عمومی است و هنگاهی که تب شروع می شود؛ جوش ها و التهابات پوستی ایجاد می شوند که اغلب از صورت شروع می شوند، سپس به سایر قسمت های بدن معمولا کف دست ها و کف پا گسترش می یابد.
دکتر مهدی فرساد یادآورشد: این بیماری ۱۴ تا ۲۱ روز ماندگاری در بدن فرد دارد و عفونت ناشی از بیماری نیز به خودی خود از بین خواهد رفت.
بیشتر بخوانید: