به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، نتایج ارائه شده توسط آکادمی متخصصان اطفال در آمریکا نشان میدهد که از زمان شیوع همهگیری کرونا، تست کرونای تقریباً ۱۳ میلیون کودک مثبت اعلام شده است. بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که بین دو تا ۱۰ درصد این کودکان دچار کرونای طولانیمدت شدهاند؛ درحالیکه این آمار در میان بزرگسالان تقریباً ۳۰ درصد گزارش شده است.
متخصصان بیماریهای اطفال معتقدند که کرونای طولانیمدت ممکن است به صورت گسترده تشخیص داده نشود، همچنین هیچ آزمایش خاصی برای تشخیص کرونای طولانیمدت نیز وجود ندارد. بنابراین مشخص نیست که چه کودکانی به این عارضه مبتلا خواهند شد، ممکن است کودکانی که نوع خفیف بیماری کووید -۱۹ را تجربه میکنند نیز درگیر کرونای طولانیمدت شوند.
به گفته متخصصان، برخی از کودکان پس از ابتلاء به کرونای بدون علامت، دچار نارسایی قلبی میشوند؛ این عارضه قلبی معمولاً حدود چهار هفته پس از ابتلاء به عفونت کرونا رخ میدهد. مشکلات ناشی از کووید طولانی در میان بزرگسالان آشکارتر است؛ زیرا احتمال بروز اختلال در عملکرد اعضای بدن بیشتر قابل شناسایی است. متخصصان در تلاش هستند دلیل بروز کرونای طولانیمدت در میان کودکان را بررسی کنند، آنها در حال شناسایی علائمی هستند که نشان میدهد کودک به کووید طولانی مبتلا شده است.