به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، سهیلا حسنی افزود: ضعف در ماهیچه های حامی مثانه یکی از مهمترین دلایل بروز بی اختیاری ادراری است که می تواند باعث پایین آمدن سطح کیفی زندگی افراد شود.
وی با بیان اینکه زنان بیش از مردان در معرض بی اختیاری ادراری هستند، اظهار داشت: گاهی بی اختیاری در ادرار می تواند نشان از بروز مشکلات جدی تر مانند سرطان مثانه یا رحم، سنگ کلیه یا عفونت باشد بنابراین چنانچه افراد با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند باید حتماً تحت درمان و معاینه پزشک متخصص قرار گیرند.
حسنی همچنین گفت: در کنار افزایش سن، بزرگ شدن پروستات، ضربه یا آسیب به عضلات لگن و زایمان های سنگین در بروز بی اختیاری ادراری دخیل هستند.
این پزشک متخصص بیان کرد: با انجام برخی ورزش های عضلانی می توان از شدت و شیوع این اختلال جلوگیری کرد که عموما پزشک، آنها را تجویز می کند.
وی با بیان اینکه برای اختلال بی اختیاری ادراری، روش های دارویی و جراحی راهکار درمانی است، افزود: بسته به وضعیت بیماری و در صورت خفیف بودن آن این اختلال از طریق دارو درمان می شود اما در صورتی که بیماری به درجه حاد خود برسد، جراحی می تواند وضعیت را بهتر کند.