• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

با این راهکارها مادر شاداب‌ تری می‌ شوید

  • کد خبر : 13305
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۰
با این راهکارها مادر شاداب‌ تری می‌ شوید
اغلب مادران در طول روز آن‌قدر درگیر کارهای خانه یا شغل خود در بیرون از خانه می‌شوند که دیگر انرژی و حوصله سروکله زدن با کودکشان را ندارند. در این مطلب چند پیشنهاد برای اینکه تبدیل به یک مادر پرانرژی شوید، به شما خواهیم داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، مادر بودن تجربه شیرین و در عین‌حال سختی است که می‌تواند انرژی زیادی را از شما بگیرد. همه می‌دانند که مادر بودن شغلی ۲۴ ساعته و در برخی از موارد نفس گیر و فرساینده است. مراقبت از بچه‌ها، شب زنده‌داری، کارهای خانه و گاهی کارهای بیرون از خانه تنها برخی از مواردی هستند که در فهرست کارهای بی‌پایان یک مادر قرار می‌گیرند. احساس خستگی و کمبود انرژی در پایان روز برای بسیاری از مادران طبیعی است اما برخی عوامل در تشدید خستگی و کم انرژی بودن مادران تأثیرگذار است و لازم است مادران بدانند که برای افزایش انرژی چه باید و نبایدهایی را باید رعایت کنند تا همچنان با عشق مثال زدنی شان به زندگی خانوادگی و فرزندان شان سر و سامان بدهند.

هم‌زمان چند کار انجام ندهید

اگرچه اکثر مادران به توانایی انجام چند کار به‌طور هم‌زمان افتخار می‌کنند اما مطالعات نشان می‌دهد تمرکز روی چندین کار به‌طور هم‌زمان تأثیر منفی بر روی مغز خواهد داشت. همچنین تحقیقات دانشگاه لندن نشان می‌دهد مادرانی که به‌طور هم‌زمان فعالیت‌های مختلفی مثل بچه‌داری، اشتغال، خانه‌داری و… را انجام می‌دهند، طی آن مدت در انجام تحلیل‌های ذهنی، کاهش جدی IQ را تجربه می‌کنند. کاهش توانایی مغزی هنگام انجام چندوظیفه به‌طور هم‌زمان را می‌توان با یک‌شب بیداری کامل معادل دانست. همین مسئله به‌مرورزمان باعث تحلیل انرژی و خستگی مادر می‌شود؛ بنابراین، سعی کنید تنها روی یک کار تمرکز کنید. زمانی که در خانه هستید، با کودکتان بازی کنید و بعد از اتمام بازی به کارهای دیگری بپردازید. با این کار ذهن شما کمتر خسته می‌شود و درنتیجه انرژی بیشتر را برای نقش مادری‌تان ذخیره خواهید کرد.

مسئولیت همه کارها را یک‌تنه بر عهده نگیرید

برخی مادران تصور می‌کنند یک مادر فداکار و عالی، مادری است که تمام بار مسئولیت زندگی و فرزندان را به‌تنهایی به دوش بکشد. یک مادر بعد از کلی بی‌خوابی شبانه، صبح زود از خواب بیدار می‌شود و یکسری کارهای روزانه دیگر مثل شستن لباس‌ها، آشپزی، نظافت و مرتب کردن خانه، خرید و…را انجام می‌دهد. تکرار هر روز این روند، به‌مرور باعث خستگی و فرسودگی زن خواهد شد. بنابراین، انجام کارهایی که بیشتر از همه مهم است را اولویت قرار دهید و بقیه کارها مثل خرید، نظافت و… را به شخص دیگری بسپارید. گاهی حتی در مراقبت و نگهداری فرزندتان از دیگران کمک بگیرید و چندساعتی فرزندتان را به کسی مثل مادر، مادر همسر و… بسپارید تا کمی فرصت رسیدگی به امور شخصی خود را پیدا کنید.

گاهی با دوستانتان وقت بگذرانید

یکی از راه‌های سریع و لذت‌بخش برای تمدید انرژی، وقت گذراندن با دوستان است. نگرانی‌های فرزندپروری را برای چند ساعت کنار بگذارید و وقتی را هر چند کوتاه با دوستان خود و به‌دوراز محیط خانه و بچه‌ها سپری کنید. درک متقابل، یکی از مزایای وجود دوست است. هیچ‌کس به‌اندازه دوست شما که مادر هم است، متوجه نمی‌شود که گاهی چقدر در زندگی خسته می‌شوید. صحبت کردن با دوستان، تأثیر بسیار زیادی در افزایش انرژی دارد. دانستن اینکه دوستانتان سختی‌های مشابه یا حتی بیشتر از شما را در زندگی تحمل می‌کنند، می‌تواند منجر به کاهش فشار روحی و افزایش بازدهی شما شود. به همین دلیل لازم است حداقل دو بار در ماه، بدون حضور بچه‌ها، دورهمی‌های دوستانه داشته باشید.

زمانی از روز را فقط به خودتان اختصاص دهید

اگرچند ساعت وقت داشته باشید تا کار موردعلاقه‌تان را انجام دهید، چه‌کار می کنید؟! به استخر می‌روید؟ کتاب می‌خوانید؟ به ظاهرتان رسیدگی می‌کنید؟ هر کاری که به ذهنتان می‌رسد، همان را انجام دهید. شاید امکان‌پذیر نباشد که هرروز چندساعتی را برای خودتان وقت بگذارید اما حداقل روزی نیم ساعت را باید به خود اختصاص دهید تا فارغ از کار خانه و بچه‌داری، کاری که واقعاً دوست دارید را انجام دهید تا انرژی خود را افزایش دهید. از همسر، دوست، خانواده و حتی یک پرستار کمک بگیرید تا این اتفاق بیفتد. به یاد داشته باشید که بالا بردن روحیه، انرژی و مراقبت از خود، بخشی از چیزی است که باعث می‌شود بهتر از خانواده خود مراقبت کنیم.

پیاده‌روی کنید

انتظار ورزش کردن از مادری که وقت سر خاراندن هم ندارد و احساس خستگی می‌کند، کمی دور از ذهن است. ما هم پیشنهاد نمی‌کنیم روزی یک ساعت ورزش کنید، در عوض روزانه فقط ۱۵ دقیقه در خانه،حیاط  یا پارکینگ  پیاده روی کنید. مطالعات نشان داده‌اند که ۱۵ دقیقه پیاده‌روی روزانه به کاهش استرس، اضطراب، تقویت هورمون‌های شادی، افزایش اعتمادبه‌نفس، بهبود تقویت مغز، تقویت حافظه و افزایش قدرت عضلات و استخوان کمک می‌کند.

به‌اندازه کافی غذا بخورید

اغلب زنان در دوران بارداری برای مراقبت از جنین اهمیت زیادی به تغذیه خود می‌دهند اما بعد از تولد نوزاد اغلب تصور می‌کنند مواد مغذی موردنیاز را در دوران بارداری تأمین کرده‌اند و به همین خاطر به روش‌های قبل از بارداری خود برمی‌گردند. این در حالی است که بعد از تولد، بخش اصلی تغذیه کودک از طریق شیر مادر تأمین می‌شود. بااین‌حال، زنانی که در دوران شیردهی هستند، انرژی زیادی مصرف می‌کنند. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که معمولاً زنان شیرده روزانه ۵۰۰ کالری بیشتر انرژی می‌سوزانند. بنابراین، شیر دادن به‌تنهایی می‌تواند انرژی زیادی را از مادران بگیرد. برای افزایش انرژی در دوران شیردهی، هر دو تا سه ساعت یک‌بار وعده‌های غذایی کوچک بخورید و در کنار آن، از کلسیم، مولتی‌ویتامین و آهن استفاده کنید.

عوارض بی‌خوابی را جدی بگیرید

کم‌خوابی یا خواب کم‌کیفیت یکی از علل شایع خستگی و انرژی کم در مادران است. اغلب مادران اغلب هنگام خوابیدن دچار اضطراب و نگرانی هستند. ازاین‌رو، برای داشتن خواب عمیق و کافی لازم است به موارد زیر توجه کنید:

-کافئین را محدود کنید. کافئین بیش‌ازحد به‌خصوص در هنگام عصر، می‌تواند باعث بی‌خوابی شود. نوشیدنی‌های کافئین‌دار را به ۵ یا کمتر در روز محدود کنید و از مصرف این نوشیدنی‌ها بعد از شام خودداری کنید.

-قبل از خواب تکنیک‌های مختلف آرامش مثل یوگا، نفس عمیق، فکر کردن به یک صحنه آرامش‌بخش و یا تکرار یک عبارت آرامش‌بخش در سکوت را امتحان کنید.

-مراقبت از بچه را به همسرتان یا فرد دیگری بسپارید و برای چندساعتی بدون فکر و دغدغه بخوابید. اگر این کار در طول شب امکان‌پذیر نیست، در طول روز حتماً کمبود خواب شبانه را جبران کنید تا در هنگام مراقبت از بچه ها مادری شاداب تر باشید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=13305

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.