• امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

خاصیت‌ های درمانی توت فرنگی برای کودکان

  • کد خبر : 13287
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۹:۱۰
خاصیت‌ های درمانی توت فرنگی برای کودکان
توت فرنگی یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب در جهان است که بیش از شش هزار نوع آن در طبیعت یافت می‌شود، توت فرنگی وحشی در شمال ایران به فراوانی وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، خواص توت فرنگی به قدری زیاد است که شاید هرگز تصورش را هم نمی‌کردید این میوه کوچک و ظریف بتواند این حجم از اعجاز را به همراه داشته باشد. اگرچه ظاهر زیبای این میوه، طعم متفاوت آن و همچنین مصرف آسان و بی‌دردسرش، سبب شده است تا این میوه توجه طرفداران بسیاری را به خود جلب کند.

اما در بین این طرفداران، کودکان حرف اول را می‌زنند، توت فرنگی برای کاهش بیماری‌های قلبی توصیه می‌شود و به علت وجود آنتی‌اکسیدان و پلی‌فنرها و ویتامین K، پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین C و فیبر، خاصیت دارویی دارد. از این رو باعث سلامت پوست و مو شده و می‌تواند به کاهش وزن و بهبود هضم غذا کمک کند. این میوه باعث تنظیم میزان قند خون، افزایش سیستم ایمنی و کاهش کلسترول می‌شود.

مصرف توت فرنگی برای زنان باردار
توت فرنگی دارای ترکیبی بنام فولات است، محققان ثابت کرده‌اند که مصرف فولات در دوران بارداری از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند نقایص لوله عصبی نوزاد را از بین ببرد و به سلامت مادر باردار کمک کند. از این رو پزشکان همواره به مصرف توت فرنگی در بین میوه‌ها و غذاهایی که مادر باردار از آن‌ها تغذیه می‌کند، توجه خاصی دارند.

خطرات مصرف توت فرنگی در بارداری
اما گاهی نیز ممکن است بنا به صلاح دید پزشک مصرف توت فرنگی در دوران بارداری متوقف و ممنوع اعلام شود. توت فرنگی یکی از مواردی است که اگر در دوران بارداری متعادل مصرف شود، باعث ایمنی و اگر مصرف آن بیش از حد باشد، عوارضی را در پی دارد. از مضرات توت فرنگی می‌توان به خونریزی، کبودی و یا لخته شدن خون در عروق اشاره کرد.

توت فرنگی و تأثیر آن بر لاغری
آنتی‌اکسیدان موجود در توت فرنگی برای کاهش وزن مناسب است. توت فرنگی یکی از غذاهای ضدالتهاب است و قابلیت کاهش وزن را دارد. وجود انتوسیانین‌ها که در حقیقت آنتی‌اکسیدان اصلی هستند باعث افزایش تولید هورمون و باعث سوزاندن چربی‌ها می‌شوند. از این رو افرادی که ورزش می‌کنند یا رژیم غذایی لاغری را آغاز کرده‌اند، حتماً از توت فرنگی در بین وعده‌های غذایی خود بهره می‌جویند.

با این‌وجود تنها مصرف یک نوع ماده غذایی نمی‌تواند شما را به تناسب اندام برساند؛ به همین دلیل برای کاهش وزن اصولی باید یک رژیم غذایی درست داشته باشید که یک مشاور تغذیه حرفه‌ای آن را تنظیم کرده باشد. بهاره غفاری به‌عنوان مشاور تغذیه‌ای مجرب، شما را به هدف می‌رساند و می‌توانید در این مسیر از پیگیری‌های وی بهره‌مند شوید. رژیم اصولی، نه‌تنها سبب تناسب اندام می‌شود، بلکه سلامتی شما را نیز در نظر می‌گیرد و سبب ارتقای آن می‌شود.

توت فرنگی سرشار از انواع ویتامین و فیبر
بسیاری از مرباها سرشار از ویتامین سی هستند و می‌توانند به بهبود ایمنی کمک کنند، مربای توت فرنگی سرشار از انواع ویتامین، فیبر و سطوح بالایی از آنتی اکسیدان است و از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد مراقبت می‌کند و همچنین یک منبع غنی از منگنز و پتاسیم است. چیزی در حدود هشت عدد توت فرنگی ویتامین سی بیشتری از یک پرتقال دارد و نیاز بدن به این ویتامین را تأمین می‌کند.

غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که می‌تواند از تأثیرات منفی رادیکال‌های آزاد جلوگیری کند.

شکل ظاهری و قلب مانند توت فرنگی اولین علامتی است که نشان می‌دهد این میوه خوش رنگ و خوشمزه برای سلامت قلب مفید است، کلسترول و فشار خون را پایین آورده و از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند.

به دلیل فیبر زیاد برای دستگاه گوارشی نیز مفید است.

فلاونوئید موجود در آن باعث کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

به دلیل داشتن فیبر و کالری اندک برای کاهش وزن بسیار مناسب است.

آنتوسیانین موجود در آن به افزایش حافظه کوتاه مدت بسیار کمک می‌کند.

مصرف توت فرنگی سلامت استخوان‌ها را تضمین می‌کند.

استفاده از توت فرنگی یک راه طبیعی و مؤثر برای سفید کردن دندان‌ها نیز است. ویتامین C موجود در توت فرنگی، باعث از بین رفتن پلاک‌های روی دندان می‌شود و زردی دندان‌ها را از بین می‌برد.

کاهش التهاب پوست با آب توت فرنگی
– آب توت فرنگی حاوی مقادیر بالای ویتامین C و ویتامین E است که التهاب پوست را کاهش می داده و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می‌کند.

– مقادیر بالای منگنز، مس، آهن، فسفر، پتاسیم و روی موجود در آب توت فرنگی باعث کاهش خطر ابتلاء به پوکی استخوان می‌شود. پتاسیم موجود در آب توت فرنگی فشار خون بالا را کاهش داده و برای پیشگیری از حملات قلبی و آترواسکلروز مفید است.

– فیبر موجود در آب توت فرنگی باعث تنظیم سطح قند خون افراد دیابتی می‌شود. آب توت فرنگی مقادیر قابل توجهی آهن دارد که گردش خون بهبود بخشیده و به درمان کم خونی کمک می‌کند.

– ویتامین C، اسید الاژیک و اسید فولیک موجود در توت فرنگی برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید است…

خاصیت‌های درمانی توت فرنگی برای کودکان
۱. توت فرنگی منبع غنی ویتامین C برای کودکان

ویتامین C یک ویتامین ضروری است که نمی‌تواند توسط بدن ما پردازش شود و به طور منظم باید به منظور بهینه سازی عملکرد بدن تجدید شود. ویتامین C سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌دهد. با سرماخوردگی، بیماری‌های چشم، اسکوربو و غیره مبارزه می‌کند. توت فرنگی یک منبع خوب ویتامین C است. می‌توانید به کودک بدهید تا میزان ویتامین C را حفظ کند.

۲. توت فرنگی منبع خوب کلسیم و فسفر برای کودکان

توت فرنگی مقدار قابل توجهی از کلسیم و فسفر را فراهم می‌کند. رشد کودک شما بستگی به میزان کلسیم مصرفی آن در هر روز دارد. همانطور که همه ما می‌دانیم، کلسیم برای رشد استخوان و همچنین برای توسعه و عملکرد عضلات، قلب و عصب ضروری است.

از سوی دیگر، فسفر نیز در توسعه استخوان همراه با بهبود هضم، تجزیه پروتئین، ترمیم سلول‌ها و واکنش‌های شیمیایی مختلفی که در بدن وجود دارد، کمک می‌کند.

۳. توت فرنگی از کبد کودکان محافظت می‌کند

کبد یکی از ارگانیزم‌های مهم بدن ماست. برای محافظت از کبد، به کودک خود توت فرنگی بدهید. توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان است که از استرس اکسیداتیو جلوگیری می‌کند که موجب آسیب به کبد می‌شود.

۴. توت فرنگی منبع خوب فولات برای کودکان

توت فرنگی منبع خوبی از فولات یا اسید فولیک است. اسید فولیک برای نوزادان و کودکان نوپا بسیار مهم است. فولات به تولید گلبول‌های قرمز و مفید برای توسعه مغز کمک می‌کند.

۵. توت فرنگی موجب رشد کودکان می‌شود

اگر توت فرنگی را له کنید و در آب بریزید، نوشابه ای به دست می‌آید که برای درمان تب‌هایی که با بیماری‌های التهابی همراه است، بسیار مفید است. این میوه به علت دارا بودن مقادیر کافی کلسیم و فسفر، در رشد و نمو کودکان و نوجوانان، استحکام دندان‌ها و ترمیم شکستگی استخوان‌ها بسیار مؤثر است.

چگونه به کودکان توت فرنگی بدهیم؟

همه ما آگاه هستیم که توت فرنگی‌ها در سراسر جهان بسیار محبوب هستند و توسط کودکان و بزرگسالان به طور یکسان مصرف می‌شود. با این حال، توت فرنگی می‌تواند به طور بالقوه خطرناک باشد، نه برای بزرگسالان بلکه برای نوزادان.

توت فرنگی می‌تواند آلرژی ایجاد کند. باید از مصرف آن اجتناب شود تا زمانی که کودک حداقل یکسال شود.

در گذشته، پیشنهاد این بود که از این غذاها اجتناب شود تا احتمال ابتلاء به آلرژی‌ها کاهش یابد. اما با توجه به AAAAI، تأخیر در آنها احتمالاً خطر ابتلاء کودک شما به آلرژی را افزایش می‌دهد.

توت‌ها، از جمله توت فرنگی، غذای بسیار آلرژیک محسوب نمی‌شوند. اما ممکن است متوجه شوید که می‌تواند سبب بثورات در اطراف دهان کودک شما شود.

غذاهای اسیدی مانند توت‌ها، میوه‌های مرکبات و سبزیجات و گوجه فرنگی می‌توانند باعث تحریک در اطراف دهان شوند، اما این واکنش را نباید آلرژی در نظر گرفت. علت این واکنش اسید موجود در این غذاها است.

با این حال، اگر کودک شما مبتلا به اگزما باشد یا آلرژی غذایی دیگری داشته باشد، قبل از مصرف توت‌ها به متخصص اطفال صحبت کنید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=13287

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.