• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0
با راه‌اندازی کارزاری توسط عوامل پشت صحنه سینما تاکید شد

تعرض فقط به سینما محدود نیست

  • کد خبر : 11912
  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۳
تعرض فقط به سینما محدود نیست
جمعی از عوامل پشت صحنه سینما با تاکید براینکه تعرض صرفا جنسی نیست و از هر شکلی هم که باشد فقط به سینما محدود نمی‌شود، از طریق کارزاری خواستار تامین امنیت روانی عوامل تولید با درج در قراردادها شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، جمعی از عوامل پشت صحنه سینما با تاکید براینکه تعرض صرفا جنسی نیست و از هر شکلی هم که باشد فقط به سینما محدود نمی‌شود، از طریق کارزاری خواستار تامین امنیت روانی عوامل تولید با درج در قراردادها شدند.

 اخیرا جمعی از اهالی صنعت فیلم ایران با انتشار بیانیه‌ای خطاب به مسئولین امور سینمای ایران گفته‌اند: « شاید بپرسید ما که هستیم؟ ما را در فرش قرمزها، تندیس به دست ندیده‌اید، حتی نام ما بر پرده نقره‌ای زمانی دیده می‌شود که چراغ خروج سالن‌های سینما روشن شده است. ما آحاد صنعت فیلم ایران هستیم. با توجه به رفتارهای آسیب‌زا قلدر مآبی‌ها،  سوءاستفاده از جایگاه‌های حرفه‌ای و بداخلاقی‌های مستمر طی سالیان اکنون که این زخم کهنه دهان باز کرده و به شکل گسترده نزد افکار عمومی عیان گشته است، ما فن سالاران گمنام سینمای ایران که بارها در خفا از توهین و تحقیر و تبعیض گریسته‌ایم و با صبر یا خودتخریبی عمر گذرانده‌ایم، از شما روسای محترم امور سینمای ایران انتظار داریم تا برای صیانت از جسم، روح و روان ما مفادی لازم‌الاجرا به منشوری، اخلاقی حرفه‌ای برای درج در متن قراردادها تنظیم شود تا طرف اول قراردادها را موظف به تامین امنیت روانی، فیزیکی و اقتصادی برای طرف دوم گرداند.»

در این باره ایمان غیرتمند -دستیار کارگردان و بانی ایجاد این کارزار – در گفت‌وگویی با ایسنا توضیح داد: مهم‌ترین مسئله‌ای که باعث شد وارد این جریان شوم و متن بیانیه را بنویسم این بود که وقتی سمیه میرشمسی بعد از گذشت سال‌ها درباره عدم امنیت حرف زد،  خاطراتی از روزهای اول کارم در سینما و شرایط سختی که داشتم برایم زنده شد و اگرچه حرف‌های مطرح شده بیشتر با تعرض جنسی برداشت می‌شود، اما آیا واقعاً امنیت فقط به این مبحث محدود می‌شود؟

او با بیان اینکه تعرض یا تجاوز در هر جای دنیا و در هر شغلی که باشید به شدت دردآور و محکوم است، ادامه داد: با نوشتن این متن می‌خواستم از همکارانم خواهش کنم مسئله را بزرگتر ببینیم چون امنیت فقط به مسئله تعرض جنسی محدود نمی‌شود. تجربه‌ای که من داشته و دارم و مطمئنم اگر این روند ادامه پیدا کند باز هم خواهم داشت، این است که بارها با همکارانی -چه بازیگر و چه فیلمبردار یا عوامل دیگر- در پشت صحنه مواجه شدیم که به دلایل غیرکاری از مسئله‌ای عصبانی بوده و به خود اجازه دادند سر صحنه فریاد بزنند، یا کارگردانی را داشته‌ایم که به خود اجازه می‌دهد با فریاد زدن سرصحنه شخصی را تخریب کند. مواردی بوده که برخی عوامل با سوءاستفاده از جایگاه حرفه‌ای خود خواستار تبعیض می‌شوند مثل غذای ویژه خوردن و این طور شده که سرمیزی که ۶۰ نفر نشسته‌اند یکی دو نفر به واسطه جایگاه خود، غذای متفاوتی می‌خواهند. در بخش فیزیکی هم مدتی قبل شاهد بودیم که یکی از همکاران ما با چاقو مورد حمله قرار گرفت.

وی افزود: در همین درگیری‌هایی که سر صحنه رخ داده بارها برای من پیش آمده که بخاطر قلدرمآبی‌ها چند روز افسرده بودم و حالم بد شده؛ خیلی‌ها این را تجربه کردیم و دلیلش هم این بوده که هیچ قانونی نبوده تا به ما آموزش‌های لازم را بدهد که بدانیم هرگاه عصبانی شدیم، فارغ از هر جایگاه و موقعیتی، اجازه تخریب، تحقیر و تعرض به دیگران را نداریم. بنابراین مسئله امنیت روانی بسیار گسترده است و ما امیدواریم با طرح این مسائل به لحظات سختی و  خودتخریبی‌هایی که تحمل کرده‌ایم فکر کنیم و نگذاریم برای نسل بعدی و در آینده سینما اتفاق بیفتد.

غیرتمند گفت: کلیت این ماجرا به تربیت و آموزش ما از سنین پایین‌تر بر می‌گردد که باید یاد بگیریم قبل از احترام به جایگاه افراد، به انسان بودن آن‌ها احترام بگذاریم. این مهمترین نکته‌ای است که باعث می‌شود فریاد بزنیم و پشت هم بایستیم و امضا جمع کنیم. ما یاد گرفتیم سعادت و خوشبختی فردی در گرو سعادت و خوشبختی همگانی است؛ پس ما به عنوان نسل جدید تلاش می‌کنیم تا همه با هم خوشبخت و سعادتمند شویم.

این دستیار کارگردان افزود: متن بیانیه ما واضح، ساده و صریح است. زمانی که بخواهیم مسئله‌ای را در هر محیطی جا بیاندازیم لازم است ابتدا درباره آن گفت‌وگو کنیم و در طی همین گفت‌وگوها است که به یک قاعده می‌رسیم. این قواعد برای اجرا باید وارد قراردادها شود تا طرفین ملزم به اجرا باشند.

آدرس اینترنتی این کارزار: www.karzar.net/3466

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=11912
  • منبع : ایسنا

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.