• امروز : یکشنبه, ۲۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 12 January - 2025
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

یک دوره رژیم چقدر آب می‌ خورد؟

  • کد خبر : 11512
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۰
یک دوره رژیم چقدر آب می‌ خورد؟
راه‌های متفاوتی برای رعایت رژیم غذایی وجود دارد؛ از کالری‌شمار و اپلیکیشن‌های متفاوت گرفته تا مراجعه به متخصص تغذیه که هر کدام هزینه خاص خودشان را دارند اما متقاضیان، بیشتر بدنبال کاهش وزن هستند تا افزایش آن و همان کاهش وزن هم چندان ارزان تمام نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، برخی افراد عمل جراحی، ساکشن یا روش‌های پرریسک را انتخاب می‌کنند و جانشان را هم می‌دهند. برخی دیگر هم رفتن به باشگاه ورزشی و برنامه غذایی مربی یا متخصص تغذیه را انتخاب می‌کنند که هر کدام هزینه خاص خودش را دارد و از همه پرهزینه‌تر رژیم ورزشکاران است که تهیه مکمل‌ها و پروتئین‌ها خودش مبلغ زیادی می‌خواهد.

معمولا قبل از شروع رژیم، متخصص تغذیه چکاپ کامل می‌نویسد که هزینه آن با دفترچه مبلغی حدود ۵۳۰ هزار تومان و بدون دفترچه یک میلیون و ۹۰ هزار تومان می‌شود. هزینه ویزیت متخصص تغذیه هم ۱۵۰ هزار تومان است. بنابراین فردی که می‌خواهد رژیم بگیرد و دفترچه بیمه هم ندارد تا قبل از شروع برنامه مبلغی حدود یک میلیون و ۲۴۰ هزار تومان باید بپردازد.

بسته به برنامه‌ای که پزشک برای هر فرد می‌نویسد، هزینه‌های تهیه صبحانه، ناهار، شام، میان‌وعده و مکمل‌های غذایی متفاوت است.

«سعید» که رژیم غذایی ورزشکاری دارد مجبور است ماهی چهار و نیم کیلو مرغ و ماهی مصرف کند. او آخرین برنامه غذایی‌اش را ۳۰۰ هزار تومان گرفته، برای یک ماه باشگاه ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کرده و هزینه یک ماه رژیم حدودا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برایش آب خورده است.

«سیمین» حدود پنج سالی می‌شود که رژیم می‌گیرد و در این مدت ۴۱ کیلو کم کرده است. او جدا از مبلغ‌هایی که برای رژیمش هزینه کرده و حالا یادش نمی‌آید که در کل چقدر بوده، هر بار دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای استفاده از دستگاه چربی‌سوزی هزینه کرده است.

نسرین هم برای شروع یک رژیم مناسب به متخصص تغذیه مراجعه کرده و بعد از انجام آزمایش‌های مربوطه رژیم خودش را شروع کرده، با اینکه برنامه رژیمی‌اش ساده بوده اما هزینه مکمل‌های غذایی که پزشک برای او تجویز کرده بالاست و هر بار هم مجبور است این مکمل‌ها را گران‌تر از ماه قبل تهیه کند.

امروزه رژیم‌های متفاوتی مرسوم شده است و بسیاری از ورزشکاران در شبکه‌های اجتماعی رژیم مخصوص به خودشان را ترویج می‌دهند و دنباله‌روهای خاص خود را دارند.

افراد زیادی به کار رژیم‌درمانی مشغولند که حتی در شبکه‌های اجتماعی هم فعالیت می‌کنند و بسیاری از برنامه‌های غذایی را در همان شبکه‌های اجتماعی در اختیار متقاضیان خود قرار می‌دهند.

اما اپلیکیشن‌هایی هم وجود دارند که اطلاعاتی درباره روش صحیح خوراک و سالم‌خواری منتشر می‌کنند. معمولا هزینه‌های رژیم این دوره‌ها از ۹۰ هزار تومان شروع می‌شود و به ۳۳۰ هزار تومان می‌رسد و با دریافت مشخصاتی مثل سن، قد، وزن، گروه خونی و پرسش‌هایی در این‌باره برنامه مخصوص به شما را در اختیارتان قرار می‌دهند. معمولا هزینه پشتیبان را هم بصورت جداگانه دریافت می‌کنند اما بعد از دریافت برنامه متوجه می‌شوید که یک رژیم ساده برای شما چندان ارزان هم در نمی‌آید و باید برای شروع سالم‌خواری یک خرید جانانه داشته باشید و ممکن است بخش زیادی از حقوق شما برای این کار صرف شود.

در این بین رژیم‌های جدیدی هم مرسوم شده که عوارض بالایی هم دارند. یکی از این رژیم‌ها با عوارض بالا «کتوژنیک» یا همان «کتو» است که در حال حاضر طرفداران سفت و سختی هم پیدا کرده و بواسطه استفاده زیاد پروتئین چندان هم ارزان نیست.

طبق اطلاعات منتشرشده در سایت «انتشارات سلامت» دانشکده پزشکی هاروارد به رژیم‌هایی که عموما به برنامه غذایی کم‌کربوهیدرات با پروتئین و چربی بالا بنا شده «کتوژنیک» می‌گویند. این رژیم بیشتر به چربی اشباع‌شده تاکید دارد که ۹۰ درصد از کالری روزانه فرد را تامین می‌کند. این رژیم نه برای کم‌کردن وزن که برای کاهش دفعات تشنج‌های صرع در کودکان مبتلا به این بیماری اختراع شد اما بعدها تبدیل به رژیمی برای کاهش وزن شد و بعضی از عوارض آن مورد مطالعه قرار گرفت.

دکتر «کتی مک مانوس» متخصص تغذیه و مدیر دپارتمان تغذیه بیمارستان «بریگام» وابسته به دانشگاه هاروارد هشدار داده که سلامت رژیم کتوژنیک هنوز در طولانی‌مدت ثابت نشده است. هدف رژیم کتوژنیک این است که بدن را وادار به استفاده از نوع دیگری سوخت کند. این رژیم به جای تکیه بر قند (گلوکز) که از کربوهیدرات‌ها مثل غلات، حبوبات، سبزیجات و میوه‌ها به دست می‌آید، روی خوراکی‌های «کتون» تاکید می‌کند. کتون نوعی سوخت است که کبد انسان از ذخیره چربی بدن تولید می‌کند. سوزاندن چربی راه ایده‌آلی برای کاهش وزن به نظر می‌رسد اما واداشتن کبد به ساخت اجسام کتون، دشوار و مستلزم این است که بدن را از کربوهیدرات محروم کنید. میزان مجاز مصرف کربو در رژیم کتو کمتر از ۲۰ تا ۵۰ گرم در روز است. در ثانی چند روز طول می‌کشد که به حالت کتوز برسد و کبد شروع به ساخت کتون کند. از طرفی خوردن بیش از حد پروتئین می‌تواند با کتوز تداخل داشته باشد.

این رژیم خطرات زیادی دارد و سرشار از چربی‌های اشباع‌شده است در حالی که متخصصان تغذیه می‌گویند برای جلوگیری از مشکلات قلبی، این چربی‌ها فقط باید هفت درصد از کالری روزانه ما را تامین کنند. رژیم کتو باعث افزایش کلسترول، سردرد، ایجاد مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی و بسیاری از مشکلات دیگر می‌شود.

امروزه مراجعان بیشترین نیاز به مشاور تغذیه در جامعه را در خصوص مشکلات مربوط با کاهش وزن می‌دانند زیرا ارتباط مستقیم چاقی با بیماری‌هایی مثل قلب و عروق، دیابت، کبد چرب، فشار خون، افزایش پروفایل‌های لیپیدی (چربی‌های خون) و بسیاری از بیماری‌های دیگر ثابت شده است.

از قدیم سیاست کلی نظام سلامت بر اساس تغییر سبک زندگی و کاهش وزن افراد در معرض خطر بوده و آگاهی‌های زیادی هم در این زمینه وجود نداشته به همین دلیل امروزه اهمیت زیادی به این موضوع داده می‌شود. ولی مشکل بسیار مهمی که وجود دارد، سردرگمی و بی‌اطلاعی جامعه برای تشخیص افرادی است که صلاحیت و پیروی از یک دستورالعمل صحیح برای کنترل وزن ندارند.

بسیاری از برنامه‌های رژیمی هزینه‌های بسیاری دارند بویژه اگر آن برنامه مربوط به افزایش وزن باشد؛ هزینه‌هایی که بسیاری از افراد آن را پرداخت می‌کنند اما بعد از مدتی آن برنامه را رها کرده و بعد از چند ماه دوباره سعی می‌کنند برنامه رژیمی جدیدی اما این بار پر هزینه‌تر از قبل شروع کنند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=11512
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.