• امروز : پنجشنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 December - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

میوه‌ هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند

  • کد خبر : 11318
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
میوه‌ هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
از خوردن میوه‌های متنوع در یک وعده باید پرهیز کرد چرا که این امر در بعضی شرایط باعث نفخ، درد معده و کاهش جذب مواد مفید میوه‌ها می‌شود. هنگام مصرف میوه‌ها باید دقت کرد تا از میوه‌های هم گروه استفاده شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، مصرف روزانه میوه‌ها و سبزیجات عادتی سالم به نظر می‌رسد. با این وجود، ترکیب دو میوه یا مصرف آن‌ها به صورت همزمان گاهی مواقع چندان ایده خوبی نیست. ترکیب برخی میوه‌ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می‌تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد.

ابتدا باید میوه‌ها را دسته بندی و مزاج شناسی کرد:

اسیدیته بودن میوه‌ها
از نظر اسیدیته میوه‌ها را به ۴ گروه زیر تقسیم‌بندی می‌کنند:

میوه‌های شیرین
مانند موز، سیب، آلو، طالبی، و هندوانه. شما می‌توانید این میوه‌ها را یکدیگر ترکیب کنید، زیرا حاوی اسید نیستند.

میوه‌های اسیدی
مانند لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور، و گریپ فروت. این میوه‌ها حاوی اسید سیتریک هستند و می‌توانند با یکدیگر ترکیب شوند.

میوه‌های غیراسیدی (یا نیمه اسیدی)
مانند تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی. این میوه‌ها محتوای اسیدی کمی دارند.
میوه‌هایی که نباید همزمان با یکدیگر خورده شوند
میوه‌های خنثی
مانند آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل. این میوه‌ها از محتوای ویتامین، چربی‌های سالم و پروتئین بالا سود می‌برند.
هنگام مصرف میوه‌ها باید دقت کرد تا از میوه‌های هم گروه استفاده کرد.

همچنین برای تهیه سالاد میوه باید تنها افراد از میوه‌هایی استفاده شود که در گروه میوه‌های شیرین قرار دارد، زیرا استفاده از میوه‌های گروه‌های مختلف موجب بروز واکنش شیمیایی در بدن شده و مشکلاتی را برای مصرف‌کننده، ایجاد می‌کند.

مزاج میوه‌ها
از بُعد مزاج، میوه‌ها به دو گروه تقسیم می‌شوند:

میوه‌های گرم
مثل انگور، به ‏شیرین، انجیر و خربزه

سرعت جذب میوه‌ها
از بُعد سرعت جذب در بدن، میوه‌ها به دو گروه زیر تقسیم می‌شوند:
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
میوه‌های زود‏جذب
میوه‌هایی مانند توت شیرین و خربزه از میوه‌های زود‏جذب هستند.

میوه‌های دیر‏جذب
میوه‌هایی مانند “به”، سیب و هلو از میوه‌های دیرجذب محسوب می‏‌شوند.

در ادامه فهرستی از میوه‌ها و سبزیجاتی که هرگز نباید آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید، ارائه شده است:
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
۱_ ممنوعیت مصرف هندوانه با سایر میوه‌ها
خوردن هندوانه را بعد از غذا، هنگام شب و دیروقت و همراه با غذا‌های سنگین منتقل نکنید، چون باعث مشکلات زیادی در دستگاه گوارش می‌شود و ناراحتی‌هایی برای فرد ایجاد می‌کند.

با این کار، مواد غذایی مدت بیشتری در معده مانده و احساس سنگینی و مشکلات گوارشی برای فرد ایجاد می‌شود.
هرگز هندوانه را با میوه‌های دیگر و میوه‌های آبدار مصرف نکنید، چون سبب کاهش حرارت مناسب معده شده و مشکلاتی مانند ترش کردن و نفخ برای فرد ایجاد می‌شود.

از آنجایی که هندوانه حاوی آب زیادی است، می‌تواند بسیار ادرار آور باشد و بهتر است دیروقت و هنگام شب مصرف نشود، زیرا ممکن است با ادرار زیاد، کم آبی در بدن ایجاد شود.

شما می‌توانید هندوانه را هنگام غروب و در طول روز مصرف کنید تا باعث حفظ رطوبت بدن شما شود.
خوردن یک قاچ هندوانه در طول روز باعث رقیق شدن خون می‌شود، زیرا حاوی آب زیاد بوده و غلظت خون را کاهش می‌دهد.
توجه کنید که هندوانه را به صورت ناشتا و با معده خالی مصرف نکنید.

در صورتی که هندوانه را ناشتا مصرف کنید، این کار باعث ضعف معده و آسیب رسانی به طحال و کبد می‌شود.
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
۲_ مصرف همزمان هویج و پرتقال
ترکیب این دو میوه می‌تواند موجب شکل گیری سوزش سردل و رفلاکس صفراوی شود.

آب هویج و پرتقال به صورت روزانه مصرف می‌شوند، اما باید به این نکته اشاره داشت که این کار می‌تواند به آسیب کلیه منجر شود.

ترکیب این دو ماده غذایی گاهی اوقات می‌تواند کشنده باشد. مخلوط کردن این ۲ میوه باهم و مصرف آن موجب بالا رفتن میزان اسید خون در بدن می‌شود.

علاوه بر این، اختلال در عملکرد کبد و تحریک پذیری طحال نیز از دیگر عوارض مصرف این ۲ میوه با هم است.

۳_ شیر و آناناس همراه با هم ممنوع
این ترکیب می‌تواند به شکل گیری سردرد، معده درد، عفونت، اسهال و تهوع منجر شود.

آناناس حاوی بروملین است و از این رو، هرگز نباید با شیر ترکیب شود. این ترکیب برای نوزادان بسیار خطرناک است.
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
۴_ لیمو را با چه میوه هایی نباید خورد؟
لیمو و پاپایا
از مصرف این ترکیب پرهیز کنید و همچنین، آن را به کودکان ندهید.
ترکیب لیمو و پاپایا می‌تواند به شکل گیری کم خونی و مشکلاتی در زمینه سطوح هموگلوبین منجر شود.

لیمو و عنبه هندی
این دو زمانی که با هم مصرف شوند. در بدن شما کم خونی ایجاد می‌کنند.
هم چنین مشکلاتی برای هموگلوبین (پروتیین خون) ایجاد می‌کند، و به همین دلیل است که شما هرگز نباید آن را به فرزندان خود بدهید.

لیمو و غلات و حبوبات
مصرف لیمو همراه غلاتی از قبیل گندم، برنج، لوبیا، نخود، عدس، باقلا، لپه، ارزن زیان آور است.

لیمو با میوه‌هایی مثل سیب، موز، انجیر، خرما
همچنین لیمو با میوه‌هایی شامل سیب درختی، موز، انجیر، خرما و میوه‌های شیرین، گوجه فرنگی، سیب زمینی و بلوط نمی‌سازد.

لیمو و خربزه
مصرف خربزه و لیمو نیز همراه هم ترکیبی را به وجود می‌آورد که موجب اختلال در تولید هموگلوبین خون می‌شود و سرانجام کم خونی را با خود به همراه می‌آورد.

۵_ خربزه و عسل
در عسل و خربزه ترکیباتی وجود دارد که بر اثر تماس مقادیر زیاد، با هم واکنش نشان داده و به ماده سفت و سختی تبدیل می‌شود که هضم آن دشوار و در برخی افراد می‌تواند باعث انقباضات قولنجی و درد‌های شکم شود.

اما این درد در حدی نیست که بتواند به مرگ منجر شود.
قدرت هضم، نوع مزاج، توانایی بدنی، سن، جنس و حساسیت‌های غذایی از جمله مواردی است که می‌تواند در بروز این حالت که در اصطلاح به آن نابردباری غذایی می‌گویند، دخیل باشد.
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
۶_ خربزه و طالبی
خربزه و طالبی را با میوه‌های دیگر مصرف نکنید.
میوه‌هایی مانند خربزه و طالبی را با میوه‌های اسیدی با هم مصرف نکنید.
طالبی و خربزه را با مواد شیرین و میوه‌های شیرین دیگر مصرف نکنید.
طالبی و خربزه را با نوشیدنی‌ها و مایعات مصرف نکنید.
طالبی و خربزه را با سبزیجات خام مصرف نکنید.
همراه با طالبی و خربزه، مواد غذایی سنگین و چرب و با پروتئین بالا مصرف نکنید.
با خربزه و طالبی، آب مصرف نکنید
طالبی و خربزه را با انبه مصرف نکنید، خربزه و انبه در طبع با هم متفاوت بوده و توصیه می‌شود که آن‌ها را با هم مصرف نکنید.
خربزه و طالبی را با غذا‌های چرب و یا فست فود مصرف نکنید.

میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
۷_ شیر و پرتقال
هنگامی که آب پرتقال را به غلات صبحانه و شیر اضافه می‌کنید، در حقیقت گوارش آن را برای معده دشوار می‌سازید.

معده توانایی پردازش نشاسته غلات صبحانه را ندارد و این می‌تواند به شکل گیری مشکلات سلامت منجر شود.

۸_ عوارض مصرف موز و پودینگ
این ترکیب برای نوزادان می‌تواند کشنده باشد. ترکیب موز و پودینگ تولید سم را تحریک می‌کند و گوارش آن سخت و دشوار است.

۹_ موز و گواوا
این ترکیب می‌تواند به شکل گیری تهوع و سردرد منجر شود، زیرا موجب تولید گاز و اسیدوز می‌شود.
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
۱۰_ انگور را با چه میوه‌ای نخوریم؟
میوه انگور با خربزه، هلو، گلابی، سیب درختی، توت فرنگی و پرتقال سازگار است، ولی با سیر خام، لیموترش، کرفس، کاهو، گوجه فرنگی، سبزی‌های خوردنی و میوه‌های روغنی یا روغن‌های نباتی مایع و هندوانه سازگار نیست.

۱۱_ میوه‌ها و سبزیجات
مصرف روزانه میوه‌ها و سبزیجات عادتی سالم به نظر می‌رسد. با این وجود، ترکیب سبزی‌ها و میوه‌ها یا مصرف آن‌ها به صورت همزمان گاهی مواقع چندان ایده خوبی نیست.

به طور کلی میوه‌ها در بالای زمین و سبزی‌ها و حبوبات در روی زمین به وجود می‌آیند و در نتیجه همان طور که گفته شد چیزی که در بالا است دارای خاصیت الکتریکی با چیزی که در پایین است دارای خاصیت مانیتیسم است و با هم ناسازگار و در معده خوب ترکیب نمی‌شود.
میوه‌هایی که نباید با یکدیگر خورده شوند
رعایت اصول صحیح میوه خوردن
در طب سنتی ایران، در ارتباط با خوردن میوه، چند اصل مهم وجود دارد:

از خوردن میوه‌های متنوع در یک وعده باید پرهیز کرد.
بعضی افراد با هدف جذب انواع ویتامین‌ها، هم‏زمان اقدام به خوردن چند میوه می‌‏کنند.

در حالی که این رفتار به‌دلایلی از جمله تفاوت در سرعت هضم، مضر است حتی در بعضی شرایط باعث نفخ، درد معده و کاهش جذب مواد مفید میوه‌ها می‌شود؛ لذا توصیه شده در هر وعده خوردن، فقط یک نوع میوه مصرف شود و در نوبت‌‏های بعد از نوع دیگری استفاده شود.

می‌توان گفت غالب میوه‌ها نباید بلافاصله پس از غذا خورده شوند، مثلاً خوردن میوه‌هایی مانند انگور، آلو، زردآلو، توت و موز پس از غذا باعث اختلال در هضم غذا می‌شود و مضر است.
همچنین بهتر است میوه‌های درختی را با آنچه در روی زمین به شکل بوته می‌روید با هم نخوریم.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=11318

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.