• امروز : جمعه, ۲۵ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 15 November - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه گردشگری، نهال توسعه مدیریت منابع انسانی است آیا درمان افسردگی با دستگاه TDCS ممکن است؟ زردی نوزاد از چیست؟ دانستنی‌های ضروری برای والدین سابسیژن چیست؟ کاربرد، نحوه انجام، عوارض و مدت زمان اثر آن لوبوتومی چیست و چه کاربردی در درمان بیماری‌های روانی دارد؟ واریس پا چیست؟ بررسی ۸ روش درمانی+ علت و علائم زخم پای دیابتی چیست؟ چگونه به این زخم مبتلا نشویم؟ ورم پا نشانه چیست؟

0

آیا با روزه‌ داری می‌ توان لاغر شد؟

  • کد خبر : 11097
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
آیا با روزه‌ داری می‌ توان لاغر شد؟
یک فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی، تأکید کرد: دلیل چاق شدن برخی در ماه مبارک رمضان نحوه اشتباه غذا خوردن، رژیم ناصحیح و استفاده بیش از حد از قندهای ساده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، سیدسعید حسینی در برنامه «طبیب» در خصوص اظهارنظرهایی با این مضمون که روزه‌داری با موضوع آب‌رسانی به بدن و سلامت بدن در تناقض است و همچنین نگاه علمی به این موضوعات گفت: اساسا این نگاه درست نیست، ما یک باور و دین و آئینی داریم که شاید نتوانیم به همه این توصیه‌ها رنگ علمی دهیم، معنی آن هم این نیست که این فریضه گیر دارد، بلکه معنی آن این است که نگاه علم هم صددرصد نیست و در حال تغییر است، ما می‌خواهیم با علمی که ناقص است به یک موضوع معنوی نگاه کنیم و این درست نیست، مگر بدن ما فقط در جسم خلاصه می‌شود و جنبه روحانی و روانی ندارد؟

وی در ادامه تصریح کرد: شاید علم در آینده بُعد سوم هم پیدا کرد، چون علم  صددرصدی نیست و خیلی چیزهایی که امروز می‌دانیم هم ناقص است. اینکه چه بخوریم که روزه‌داری سلامت‌تری داشته باشیم یک امر مهم است، اما فراموش نکنیم قرار است در این ماه مبارک اتفاقی هم در ما بیفتد و تکانی بخوریم و عمده این تغییر در روح و روان است، ما در زمانی زندگی می‌کنیم که دغدغه‌ها و استرس‌های بسیاری داریم و این استرس گاهی باعث می‌شود ما به خوردن روی بیاوریم، قرار است در ماه رمضان این دغدغه‌ها را راحت‌تر تحمل کنیم و برای آن راهی پیدا کنیم، اگر استرس و پرخوری من درست شود شاید مشکلاتی که باعث روزه نگرفتن ما هم می‌شود حل شود.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه مسئله عمده در تأمین نیازهای روزانه در ماه رمضان برای بچه‌هایی است که تازه می‌خواهند روزه بگیرند، تصریح کرد: چراکه این بچه‌ها در زمان رشد هستند و مهم است که به روز همه نیازهای‌شان تأمین شود و سختی نکشند، به طور کلی اگر می‌خواهیم جلوی گرسنگی را بگیریم فیبرها گرسنگی را به تأخیر می‌اندازند، منابع فیبر هم سبزیجات هستند چون با آب فراوانی که دارد جلوی تشنگی را می‌گیرند، پس بهتر است در وعده سحری سالاد بی‌سس و با روغن زیتون خورده شود، پروتئین هم اعم از تخم‌مرغ، حبوبات و گوشت سیرکننده‌های خوبی هستند.

حسینی با اشاره به اینکه اما کربوهیدرات‌ها جذب سریع‌تری دارند اما سیرکننده طولانی‌مدت نیستند، عنوان کرد: پس بهتر است کربوهیدرات در حد صبحانه سبک را در افطار مصرف کنیم و وعده شام را حدود ۱۰ شب بخوریم، اما اگر در افطار پروتئین را چرب کنیم دیگر نمی‌توانیم سحر مناسبی بخوریم در حالیکه ما باید هم افطار و هم سحری مناسبی بخوریم، بدترین کار هم این است که سحری نخورده و افطار را سنگین بخوریم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا روزه گرفتن فرصت خوبی برای لاغری است، توضیح داد: قطعا فرصت خوبی است، گاهی خودمان به اختیار خودمان نمی‌توانیم خوردن‌مان را محدود کنیم، اما در ماه رمضان می‌توانید درست بخورید و لاغر هم بشوید، چون اسم رژیم متأسفانه مترادف شده با بسیاری از کارهای اشتباه، در حالیکه با درست خوردن هم می‌توان روزه گرفت هم می‌توان رژیم گرفت و هم لاغر شد، مثل اینکه ما چه در ماه مضان چه در غیر از این ماه رژیم‌های پروتئین را نفی می‌کنیم، اما رژیم درست خوردن در همه زمان‌ها پاسخ می‌دهد.

این متخصص رژیم درمانی در ادامه یادآور شد: افرادی که می‌خواهند همراه با روزه‌داری لاغر شوند اگر پروتئین و چربی و سالاد را در وعده افطار بخورند باعث می‌شود که در زمان بیداری چیزی نخورند و از ریزه‌خواری جلوگیری می‌کند این افراد می‌توانند در زمان سحر کربوهیدرات استفاده کنند، اکثر رژیم‌ها در یک هفته، دو هفته اول سخت است و ماه رمضان می‌تواند آغازی برای این تمرین باشد. دلیل اینکه خیلی‌ها می‌گویند در ماه رمضان چاق‌تر هم می‌شوند این است که ما در خوراکی‌های ماه رمضان بیشتر از قندهای ساده استفاده می‌کنیم، در حالیکه این قندها باید از رژیم غذایی ما حذف شود و از شیرین‌کننده‌های دیگر مثل خرما استفاده کنیم.

حسینی همچنین در خصوص شیوع سردرد در برخی از افراد در این ماه گفت: یک مقداری از سردردها ناشی از کم آبی است، لذا بهتر است سبزیجات بیشتر خورده شود. درجه بدن برای کم آبی این است که رنگ ادرار تیره می‌شود، لذا باید تا حدی آب بخوریم که رنگ ادرار روشن شود. آب و چای ولرم برای شروع افطار گزینه مناسبی است و بهتر است در طول افطار تا سحر به میزان کافی آب خورده شود.

وی در پایان نیز اظهار کرد: ریشه بسیاری از مشکلات در افراد دارای قند، تیروئید و کبد چرب وزن اضافه است، لذا با رعایت رژیم درست در ماه مبارک رمضان می‌توانند وزن‌شان را کمتر کرده و مشکلات جانبی آن را نیز از بین ببرند، و مهمتر اینکه سعی کنیم از فرصت این ماه استفاده کرده و دل‌مان را آرام‌تر کنیم، دنبال سیر کردن شکم نباشیم، بیشتر از این فرصت استفاده کنیم تا دغدغه‌ها و استرس‌مان را کم کنیم و آرامش بیشتری داشته باشیم و این شیوه را پس از این ماه نیز ادامه دهیم، در واقع رمضان تمرینی برای آرامش و اصلاح سبک زندگی است.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=11097

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.