به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر به نقل از تسنیم، شرکت “فررو روشه” سازنده شکلاتهای “کیندر” میگوید در برخی از محصولات (تخم مرغهای شانسی) ساخت این شرکت باکتری “سالمونلا” یافت شده است. باکتری سالمونلا میتواند علائمی چون اسهال، درد معده، تهوع، استفراغ و تب و لرز شدید داشته باشد.
مقامات این شرکت پس از ثبت دهها مورد از ابتلا به سالمونلا بهویژه در کودکان، دستور جمعآوری شکلات های کیندر را صادر کردهاند. این شکلات به کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، بریتانیا، ایرلندشمالی و آلمان و سوئد صادر میشود.
مقامات بهداشتی بریتانیا میگویند که ۶۳ مورد آلودگی افراد، اغلب کودکان، به سالمونلا در این کشور ثبت شده است.
براساس گزارش یورونیوز، در برخی موارد این بیماری میتواند منجر به بستری شدن در بیمارستان و حتی مرگ شود. خطرات این باکتری، سلامت کودکان و افرادی دارای سیستم ایمنی ضعیف را تهدید میکند.